Pixel 6 Pro confundă sunetul unui WC cu o melodie a artistei Adele

Pixel 6 Pro confundă sunetul unui WC cu o melodie a artistei Adele
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În ciuda faptului că Google este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, produsele sale nu sunt niciodată tocmai perfecte. De exemplu, funcția de recunoaștere a melodiilor în fundal de pe dispozitivele Pixel, care elimină nevoia de a folosi Shazam, întrucât îți afișează imediat numele melodiei care se aude în jurul tău, poate să dea greș, iar erorile sunt uneori catastrofale. De exemplu, un utilizator se plânge că telefonul confundă sunetul pe care WC-ul îl face atunci când trage apa cu melodia "Rumor has it" a artistei Adele. Unii spun că atunci când se joacă diferite jocuri pe consolă, precum Forza Horizon 5, primesc pe ecran mesajul că se aude piesa "Copacabana" a lui Barry Manilow, deși acea piesă nu este pe soundtrack-ul jocului, în timp ce alții spun că sunetul unei periuțe de dinți electrice afișează numele piesei "Dream of Arrakis" de pe soundtrack-ul filmului Dune. Un utilizator spune că sunetul șantierului de construcții de lângă casa lui a afișat pe ecranul telefonului său un Pixel 5, piese de la artiști precum Imagine Dragons, The White Stripes sau Dresden Dolls.

Din fericire, atunci când chiar dorești să afli numele unei piese, în majoritatea cazurilor, algoritmul funcționează foarte bine. Problema este că această funcție se activează automat și oferă mesaje eronate atunci când nu se aud melodiile respective, potrivit Android Police.

Citit 490 ori Ultima modificare Luni, 27 Decembrie 2021 14:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro