Luni, ultima zi de înscrieri la Concursul de creativitate în IT „Severin Bumbaru”

Luni, ultima zi de înscrieri la Concursul de creativitate în IT „Severin Bumbaru”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În perioada 3-5 aprilie va avea loc la Galați Concursul de creativitate în IT ”Severin Bumbaru”. Evenimentul este organizat de Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, împreună cu Colegiul National ”Alexandru Ioan Cuza” din Galați, Inspectoratul Școlar Județean Galați și Casa Corpului Didactic Galați.

Într-o serie de postări pe pagina de facebook, organizatorii invită liceenii și studenții din județele Galați, Brăila, Buzău, Constanța, Vrancea și Ilfov să se înscrie, evident, online la adresa https://www.concurssbumbaru.ugal.ro/inscriere/.

Dacă ești elev sau student, îți plac programarea, webdesignul sau robotica, ești pasionat de tehnologie, atunci concursul ar putea fi o platformă de lansare pentru o viitoare carieră. 

Luni, 27 martie 2023, este ultima zi de înscriere la ceea ce organizatorii descriu drept ”cel mai așteptat concurs creativ și inovativ din IT din Sud-Estul României”.

Ediția 2023 a Concursului de creativitate în IT "Severin Bumbaru" va avea loc în perioada 3-5 aprilie 2023, iar cei 11 parteneri sponsori - Logiscool Galați, Arabesque Construcții, IV Future, Thecon, Cleste.ro, Centrico Selir, Crystal System, Endava, R Systems Europe, Nenos Software, WindRiver- au pregătit premiile pentru această ediție.

Citit 1789 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Martie 2023 12:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.