Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Anunțul cu privire la noua aplicație creată pentru parlamentari vine din partea liderului deputaților PSD, Marcel Ciolacu. Astfel, cu ajutorul noii aplicații de smartphone, parlamentarii vor putea colabora cu ușurință în ceea ce privește propunerile de legi pe care vor să le aducă în fața colegilor. Ciolacu a declarat că dezvoltatorul aplicației este Andrei Dolineaschi.

Conform lui Ciolacu, aplicația este ”pentru orice telefon smartphone fiindcă toți avem smartphone acum”. Utilizatorii vor avea posibilitatea să se autentifice în cadrul aplicației, fiecare dintre aceștia primind un email special, dar și o parolă generată automat în cadrul creării contului, pentru o securitate sporită.

Întrebat când va fi funcţională aplicaţia, social-democratul a spus că în aproximativ două săptămâni.

Sursa: playtech.ro

Citit 2112 ori Ultima modificare Marți, 25 Aprilie 2017 15:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.