TRANSURB defilează cu un nou site şi o nouă siglă

TRANSURB defilează cu un nou site şi o nouă siglă
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

Societatea locală de transport public în comun are de ieri, oficial, un nou site şi un logo. Anunţul a fost făcut, într-o conferinţă de presă, de către directorul general al Transurb, Genica Totolici, care a declarat că noul site al societăţii - www.transurb-galati.com - a fost adaptat nevoilor oamenilor de a obţine informaţii utile direct de pe smartphone sau tabletă, accesând pagina de internet a societăţii.

Designul noului site nu diferă foarte mult de cel vechi, la fel şi secţiunile, întrucât reprezentanţii Transurb spun că au preferat să nu facă modificări majore, în aşa fel încât gălăţenii, obişnuiţi cu vechiul site, să nu întâmpine dificultăţi. Site-ul conţine însă o secţiune complet nouă - Când ajungem în staţii - care le va permite călătorilor să afle ora la care autobuzul dorit ajunge în staţie. "La orice oră, în orice staţie, călătorii vor putea să afle când vine autobuzul. Accesează direct de pe smartphone sau tabletă graficul de transport şi se vor putea orienta la ce oră ajunge în staţia respectivă autobuzul sau tramvaiul", a spus Genica Totolici. În ceea ce priveşte graficele de transport amplasate în staţii, sub forma unor cataloage, acestea vor fi păstrate pentru ca aceia care nu deţin telefoane inteligente şi nu au acces la internet să se poată informa. "Graficele pe care le avem în staţii, un subiect destul de sensibil pentru că au fost critici la adresa lor, au fost o soluţie simplă şi rapidă prin care să informăm călătorii", a spus Genica Totolici.

Directoarea Transurb a menţionat că noul site a fost creat de către angajaţi ai societăţii, la fel ca şi noul logo, care este însoţit de mesajul "Punem Galaţiul în mişcare din 1895".

Citit 15250 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Noiembrie 2017 12:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.