Ce au mâncat vedetele la Globurile de Aur

Ce au mâncat vedetele la Globurile de Aur
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

A 75-a ceremonie de decernare a Globurilor de Aur 2018 a avut loc pe 7 ianuarie, la Beverly Hills. Atenţia tuturor s-a îndreptat asupra ţinutelor vedetelor şi a câştigătorilor, aşa cum era şi firesc. Totuşi, presa de peste ocean a intrat şi în bucătăria evenimentului şi a ridicat capacele oalelor unde s-au pregătit bucate speciale pentru un asemenea moment.

La cina ce a precedat gala de acordare a Globurilor de Aur de la The Beverly Hilton au participat 1.300 de persoane. Chef Alberico Nunziata împreună cu cofetarul Thomas Henzi s-au ocupat de întreg meniul. Site-ul gustarte.ro a relatat că, la aperitiv, s-au servit brâză burrata cu busuioc, roşii, flori de usturoi şi dovleac plăcintar. Felul principal a constat în lup de mare din Chile cu risotto cu parmezan şi sfeclă roşie. Pentru vegetarieni, peştele a fost înlocuit cu trufe negre. Desertul a fost inspirat de Pierre Herme-Efendi - cu ciocolată albă, cremă de cafea, lichior de cafea, biscuite, mascarpone şi praline.

Alberico Nunziata a declarat pentru publicaţia Vogue că ”fiecare dintre vedete are dieta proprie şi am încercat să mulţumim pe fiecare cu produse de calitate şi sănătoase. Pe lângă aceste calităţi, preparatele au trebuit să fie şi foarte incitante, pentru a nu le plictisi pe vedete”.

Toate ingredientele folosite de chef Alberico au fost fără gluten, din culturi organice, pentru că starurile de la Hollywood vor să mănânce cât mai curat.

Băutura vedetă a fost Moet75, un cocktail creat special pentru eveniment de către ambasadorul brandului Moet, Jamie Chung. Este un amestec de Moet Imperial, tequilla şi suc proaspăt de portocale şi miere organică, a adăugat gustarte.ro.

Sursă foto: Beverly Hilton Hotel Facebook Page

Citit 1023 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Ianuarie 2018 14:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.