Club S Grand Re-Opening

Club S Grand Re-Opening
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru amatorii de distracţie sută la sută de calitate, în acest weekend se redeschide Club S, discoteca de la subsolul Casei de Cultură a Studenţilor. Anul acesta, clubul are o faţă nouă, după ce în această vară a fost renovată.

„Am refăcut-o cu forţe proprii, s-a muncit foarte mult, dar suntem extrem de mulţumiţi de felul cum a ieşit. Îi aşteptăm şi pe studenţi să se bucure de club”, a spus Dinu Gîndu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor.

„Grand Re-opening”, aşa cum au denumit administratorii clubului deschiderea de mâine, pregăteşte o mulţime de surprize pentru cei care vor veni: artificii, concursuri, show complet. Nu va fi, deocamdată, invitată nicio trupă, primul concert programat în Club S fiind pe data de 15 octombrie, atunci când vor cânta cei de la Fly Project.

Programul Club S va fi la fel ca şi în anii trecuţi, adică va avea program de discotecă în zilele de joi, sâmbătă şi duminică.

„Este cel mai mare club studenţesc din ţară aflat în administrarea Casei de Cultură a Studenţilor. Asta ne permite să şi păstrăm preţuri studenţeşti. Intrarea este de numai 3 lei, berea e la acelaşi preţ ca şi anul trecut, toate preţurile sunt ţinute sub control, că doar e club studenţesc. Pe de altă parte, atmosfera este mult mai explozivă. E «BETon ATHMOSPHERE», aşa cum e şi sloganul nostru în acest sezon”.

Club S se află la al zecelea sezon deja, dovedind din nou că e un club de nota zece.

Citit 1151 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.