Lucruri pe care bărbaţii le găsesc complet neatrăgătoare la femei

Lucruri pe care bărbaţii le găsesc complet neatrăgătoare la femei
De la obiceiul de a bârfi la victimizare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Una dintre cele mai cunoscute şi apreciate experte în relaţii a explicat care sunt aspectele pe care bărbaţii le găsesc absolut neatrăgătoare la femei. Louanne Ward, care lucrează de peste două decenii ca expert în relaţii, a observat care sunt nemulţumirile recurente ale bărbaţilor când vine vorba de comportamentul unei potenţiale partenere de viaţă.

De prea multe ori, femeile simt nevoia să-şi transforme complet înfăţişarea pentru a face o impresie bună, ceea ce este complet greşit. „Într-adevăr, bărbaţii vizualizează foarte mult şi le place să observe că femeia face un efort pentru a fi şi mai atrăgătoare, dar, contrar convingerii, nu sunt deloc atraşi când văd că este machiată în exces. E perfect în regulă să vă îmbunătăţiţi frumuseţea şi trăsăturile naturale, dar nu exageraţi, bărbaţii nu-şi doresc să le rămână pe faţă, pe pernă sau pe tricou fondul de ten“, susţine Ward.

Obiceiul de a bârfi

Comentariile negative la adresa altor persoane reprezintă una dintre trăsăturile cele mai neatractive în ochii unui bărbat. „Să-i bârfeşti pe ceilalţi sau să îţi faci o imagine mai bună discreditându-i pe ceilalţi nu sunt deloc aspecte atrăgătoare. O femeie frumoasă şi cu o inimă bună nu se comportă în acest fel“, subliniază specialista.

Obsesia competivităţii şi pierderea feminităţii

„Femeila sunt fantastice, au cariere grozave, se pot susţine şi au control deplin asupra propriilor vieţi. Dar, în acelaşi timp, aceste lucruri nu ar trebui să le umbrească feminitatea. Bărbaţii sunt atraşi de partenere puternice, care se bucură de succes şi sunt capabile, dar îşi doresc în acelaşi timp să se bucure de feminitatea lor şi să nu aibă senzaţia că tot timpul încearcă să demonstreze ceva şi se află într-o continuă competiţie cu ei“, explică Ward.

Superficialitatea

Bărbaţii sesizează imediat superficialitatea, când o persoană se străduieşte să nu intre în discuţii în contradictoriu, să fie mereu drăguţă, pozitivă şi mimează întotdeauna o dispoziţie extraordinar de bună. De asemenea, bărbaţii nu găsesc deloc atrăgătoare nevoia de a fi tot timpul în centrul atenţiei.

Victimizarea

„Este adevărat că bărbaţilor le place să aibă grijă de femei, dar nu agreează deloc dramele şi întotdeauna vor fugi de protagonistele lor. Sigur că există probleme, dar nu trebuie să faceţi o dramă din orice lucru mărunt“, spune experta în relaţii.

Citit 1490 ori Ultima modificare Joi, 18 Iunie 2020 20:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.