Cum au fost primele luni de sarcină pentru Laura Cosoi

Cum au fost primele luni de sarcină pentru Laura Cosoi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Laura Cosoi a trecut în al doilea trimestru de sarcină şi povesteşte cum au fost primele luni, cum s-a simţit şi ce aşteptări are de la ceea ce va urma.

Laura Cosoi este însărcinată şi va aduce pe lume primul ei copil, în vara acestui an. Anunţul a fost făcut la începutul anului, printr-o postare pe pagina ei de socializare. Vedeta a trecut deja în al doilea trimestru de sarcină şi povesteşte acum cum au fost primele luni.

"Se pare că fetiţa mea s-a acomodat imediat în noua ei "căsuţă", aşa încât primul trimestru a fost chiar uşor! Nu am avut niciun fel de simptome ciudate, nici gând de pofte, greţuri sau stări de oboseală! Mi s-a părut chiar ciudat, însă experienţa mea de viitoare mamă aşa a fost - în primul trimestru, nici nu am simţit că sunt însărcinată. Îţi dai seama că lucrul acesta m-a surprins foarte plăcut, cu atât mai mult cu cât am avut alte aşteptări.

Credeam că o să zac la pat trei luni, că nu voi putea merge la repetiţii, adio gătit şi călătorii. Cu alte cuvinte, că nu voi putea face mai nimic. Însă, văd că fata mea are de gând să-şi vadă de treabă şi stă cuminte acolo. De fapt, acesta a fost şi avantajul, că nu am avut nicio stare mai deosebită (în sensul rău al cuvântului) în primul trimestru: am putut să-mi văd liniştită de programul meu destul de aglomerat din acea perioadă. A fost însă şi un dezavantaj, acela că nu prea aveam informaţii despre bebeluşul nostru. Situaţia s-a remediat odată cu primele seturi de analize", a povestit ea, pe blog.

Citit 2059 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Februarie 2018 02:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.