Casa de modă Versace renunţă la produsele din blănuri
Foto: AFP

Casa de modă Versace renunţă la produsele din blănuri
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Casa de modă de lux Versace renunţă la produsele din blănuri, a anunţat Donatella Versace, directorul de creaţie al companiei italiene, într-un interviu recent, citat de AFP. "Blană? Nu mai folosesc", a declarat Donatella Versace, într-un interviu apărut în revista "1843", care aparţine publicaţiei britanice "The Economist". "Nu vreau să omor animale pentru a face modă. Nu este bine", a adăugat creatoarea de modă, fără a oferi alte detalii. Publicaţia notează că decizia pare una foarte bruscă, întrucât, miercuri, site-ul casei de modă propunea încă "haine decorate cu blană, care vor face capetele să se întoarcă".

Versace a rezistat mult timp presiunii de a se alătura unui număr mare de branduri de modă, precum Armani, Calvin Klein, Hugo Boss şi Ralph Lauren, care au renunţat deja la produsele din blană.

"Majoritatea designerilor de top vor continua să lucreze cu blănuri, pentru că ştiu că este un produs natural, obţinut în mod responsabil", a declarat Mark Oaten, CEO al federaţiei, potrivit mediafax.ro.

Citit 957 ori Ultima modificare Joi, 15 Martie 2018 16:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.