Cupa Primăverii la PESCUIT

Cupa Primăverii la PESCUIT
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Gălăţencele pasionate de pescuit sunt invitate, sâmbătă (12 mai 2018), la balta Zătun, la un concurs dedicat exclusiv reprezentantelor sexului frumos, organizat de Consiliul Judeţean (CJ). Evenimentul va fi încheiat cu o delicioasă ciorbă de peşte, gătită pe malul bălţii, promite preşedintele CJ.

Gălăţencele care doresc să se înscrie la concursul „Cupa primăverii”, pentru care participarea este gratuită, o pot face la numărul de telefon 0740.202.226 sau pe adresa de mail conducere

cjgalati.ro. Reprezentanţii Consiliului Judeţean precizează că înscrieri se pot face şi în ziua concursului, la balta Zătun, în intervalul 8,00 – 08,30. „La înscriere vă rugăm să precizaţi numele, prenumele şi numărul de telefon”, subliniază Biroul de Presă al instituţiei. Juriul va premia primele trei locuri, precum şi copilul (domnişoara) care va prinde cea mai mare cantitate de peşte. „Îmi doresc ca această frumoasă competiţie dedicată doamnelor şi domnişoarelor pasionate de pescuit să devină o tradiţie în fiecare primăvară. Avem şi premii, adică echipamente de pescuit profesionale. La finalul evenimentului se va pregăti o delicioasă ciorbă de peşte”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Regulamentul concursului

Potrivit Consiliului Judeţean, concursul este destinat doar doamnelor şi domnişoarelor şi se va desfăşura pe durata unei singure manşe de trei ore şi jumătate. Competiţia este individuală şi se va pescui la două undiţe sau lansete, echipate cu două cârlige fiecare. Se va putea folosi orice tip de momeală, iar fiecare concurentă va avea juvelnicul ei. Nu se admite prezenţa pe standul de pescuit decât a concurentului. Se punctează tot peştele capturat. Se va pescui în standuri.

Programul evenimentului

Între orele 8,00 şi 8,30 se vor finaliza înscrierile şi se va face prezentarea concurenţilor. La ora 8,30 se va da startul concursului, iar la ora 12,00 acesta se va încheia. La ora 12,15 se va face cântărirea capturilor, la ora 12,30 câştigătoarele vor fi premiate, iar la ora 12,45 se va mânca delicioasa ciorbă de peşte.

Citit 4633 ori Ultima modificare Vineri, 11 Mai 2018 23:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.