Tehnologie pentru scopuri nobile. Primăria apelează la arbitrajul video | PAMFLET

Tehnologie pentru scopuri nobile. Primăria apelează la arbitrajul video | PAMFLET
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

O vară nebună! De la Campionatul Mondial de fotbal şi până la votarea de urgenţă a codurilor penale, de la amânarea vânzării Combinatului şi până la problema termoficării în Galaţi, toate evenimentele din ultima vreme ne arată că trăim periculos. Rubrica Pamflet a făcut o scurtă radiografie a ultimelor evenimente locale, naţionale şi internaţionale, ca să ne mai descreţim puţin frunţile.

Pucheanu a instalat tehnologia VAR la Primărie, ca să vadă cine fură hârtia igienică de la WC

Revoluţie tehnologică în Primăria Galaţi. Sătul să tot rămână fără hârtie igienică la WC în momente critice, primarul Ionuţ Pucheanu a decis să instaleze tehnologia VAR, folosită la Campionatul Mondial de fotbal, pentru a vedea cine este misteriosul hoţ.

"A fost o decizie foarte bună, acum nimeni nu mai poate contesta rezultatele anchetelor. A costat ceva bani, dar merită, pentru că în felul acesta nu mai avem probleme în caz de urgenţă majoră", a explicat Ionuţ Pucheanu.

După numai câteva ore de la instalarea sistemului de arbitraj video, viceprimarul Picu Apostol Roman a fost sancţionat cu cartonaş roşu direct, după ce arbitrul a solicitat verificarea probei video.

"Este o primă lovitură de penalitate aplicată de la instalarea arbitrajului video în Primărie. Din păcate, lipsit de fair-play, Picu Apostol Roman a contestat în continuare decizia, chiar dacă pe imagini (vezi captura video) se vede clar cum viceprimarul iese cu două role de hârtie igienică din WC-ul dedicat VIP-urilor din Primărie", se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Potrivit primarului Ionuţ Pucheanu, arbitrajul video va fi folosit până când vor fi depistaţi toţi consilierii locali care se lăcomesc la hârtie. "Fiecare are dreptul la un metru şi jumătate de hârtie igienică pentru fiecare situaţie de urgenţă. De asemenea, nimeni nu are voie la mai mult de cinci situaţii de urgenţă pe zi", a decis Ionuţ Pucheanu.

Studenţii gălăţeni se roagă ca Poliţia să-l prindă pe Liviu Dragnea cu marijuana: "În trei zile o legalizează!"

Rugăciuni peste rugăciuni în rândul studenţilor gălăţeni şi nu numai. Tinerii îşi doresc enorm ca Poliţia să-l prindă pe Liviu Dragnea cu nişte iarbă la el. "Dacă îl prinde cu iarbă - pac-pac! - în câteva zile o legalizează. De aia ne rugăm zilnic să se întâmple ceva, să îl prindă cu marijuana la el. E singura noastră şansă! Şi ce şansă! În felul acesta, suntem siguri că devine legală în mai puţin de o săptămână", ne-a declarat un student, sub protecţia anonimatului. De fapt, iubitorii de iarbă nu sunt singurii care îşi doresc ca Liviu Dragnea să fie prins comiţând vreo fărădelege. "Violatorii îşi doresc ca Drangea să fie prins la un viol, hoţii de maşini îl vor pe şeful PSD la volanul unei maşini furate din Mamaia etc etc. Motivul este foarte uşor de priceput şi nu mai trebuie explicat", a declarat Viorel Corcodel, analist politic.

Nevoi, Primare!

Pamflet în versuri

Alde Haplea de Submarin Cosorescu

Nişte împuţiţi stau ciotcă, trăncănesc şi deranjează 

ici şi colo şi oriunde - secături de vârf, de bază,

exaltaţi de două sexe: fanfaroni şi farfarale,

destrămaţi la modă, cinici, natantoli şi natantoale,

scuipători în văzul lumii, bravi clefăitori de toate,

duri şi proşti şi mulţi şi tartori - creiere calamitate!

Nişte împuţiţi stau ciotcă sau se-nfumurează solo,

suduie, stropşesc abjecţii şi măscări de colo-colo -

(ceastă Ţară-i fără Scaun, fără Autoritate,

la-ndemâna unor monştri, unor pui de Nulitate!)

Aşadar, cerem cu stimă, celui care-n (Ţeapă) tare:

cum nu vii tu, nene Vodă - numai tu poţi fi Salvare!

Galaţiul în imagini

Vocea cetăţeanului, vocea politicianului

Adunate din Galaţi şi de-aiurea

* VÂNZAREA ArcelorMittal se amână. Vladimir Putin este ocupat în aceste zile cu ultimele meciuri eliminatorii de la Campionatul Mondial de fotbal.

* Cine se frige cu ciorbă, suflă şi-n iaurt. După votul pentru codurile penale, Nicolae Bacalbaşa s-a baricadat în Palatul Parlamentului, ca să nu mai fie îmbrâncit la ieşire.

* Un taximetrist e blocat de două zile pe avarii în faţa unei bănci, după ce Florin Pâslaru l-a rugat să-l aştepte până scoate nişte bani.

* În timpul unei plimbări pe Aleea Domnească, Eugen Durbacă a fost la un pas să fie achiziţionat de un colecţionar care participa la Târgul de Antichităţi. "Aş fi dat şi 100.000 de euro, dar venise singur şi nu am avut cu cine negocia", a spus colecţionarul.

* ALDE Galaţi nu a votat codurile penale ca să-l scape pe Liviu Dragnea de puşcărie: "Pe noi nu ne interesează trecutul altora, ci viitorul nostru", a explicat preşedintele ALD Galaţi, Cristian Dima.

* Nou record mondial! În ultmii zece ani, TV Galaţi a reuşit să ruleze toate documentarele cu pinguini făcute vreodată, fiecare de câte 1.000 de ori.

Vladimir Puţin

Explicaţie. Podul peste Dunăre, întârziat de radare

Podul lui Mihai Tudose de la Brăila întârzie din cauza Poliţiei Rutiere. Pentru că radarele stau toată ziua pe Digul dintre Galaţi şi Brăila, utilajele care trebuie să ajungă în zonă la construcţia podului merg foarte încet, astfel că marele proiect de infrastructură va fi întârziat cu încă trei-patru ani. "Noi am face treabă mai repede, dar stau pe acolo poliţiştii de la Rutieră şi împiedică utilajele să ajungă la timp în zonă", a explicat Mihai Tudose.

Mihai Podose

-

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2240 ori Ultima modificare Duminică, 08 Iulie 2018 15:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.