Jeff Bezos este acum cel mai bogat om din lume

Jeff Bezos este acum cel mai bogat om din lume

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Jeff Bezos a ajuns pe primul loc în clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume, cu o avere de aproximativ 150 de miliarde de dolari, în urma creşterii valorii acţiunilor Amazon la 1.841,95 dolari cu ocazia campaniei de reduceri Amazon Prime Day, un record absolut al companiei. Chiar dacă valoarea acţiunilor va mai scădea în zilele următoare, acesta şi-ar putea păstra în continuare avansul faţă de Bill Gates, care are o avere estimată la 95,3 miliarde de dolari. Acesta din urmă a donat multe dintre acţiunile sale Microsoft, cât şi sume considerabile bani (aproximativ 2,9 miliarde) către fundaţia Bill & Melinda Gates pentru a susţine cauze umanitare.

Bezos a pornit ascensiunea spre poziţia pe care o are astăzi la începutul anilor ’90, când a pornit unul dintre primele magazine online de cărţi: Amazon.com. În timp, magazinul a diversificat foarte mult oferta de produse şi a ajuns să definească comerţul online aşa cum îl cunoaştem astăzi. Amazon s-a dezvoltat însă şi în alte direcţii precum distribuţia de conţinut digital şi chiar găzduirea site-urilor şi serviciilor web, un business extrem de profitabil.

Sursa: go4it.ro

Citit 1910 ori Ultima modificare Vineri, 20 Iulie 2018 13:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro