Minciuni despre sex pe care le învăţăm din filme

Minciuni despre sex pe care le învăţăm din filme
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Sunt mulţi cei care-şi doresc momente fierbinţi ca-n filme, dar nu realizează că acestea sunt foarte departe de ceea ce se întâmplă în viaţa reală. În majoritatea peliculelor, femeile ajung la punctul culminant într-un timp foarte scurt, iar machiajul şi coafura rămân perfecte chiar şi după o noapte întreagă de pasiune.

Spre exemplu, cu mici excepţii, niciun personaj din filme nu pare preocupat să se protejeze împotriva bolilor cu transmitere sexuală ori a sarcinilor nedorite. Mai apoi, după o noapte pasională, toate firele de păr sunt la locul lor, iar rimelul nu se întinde niciodată. Desigur, nici respiraţia urât mirositoare nu este o problemă, dimineaţa, în filme. 

Uitaţi de preludiu sau de poziţii care o ajută pe femeie să atingă punctul culminant. În filme, totul pare uşor şi rapid. Poziţia misionarului este suficientă pentru a atinge orgasmul în doar zece secunde. Nu în ultimul rând, nici chiar atunci când ajung la punctul culminant, actorii nu se schimonosesc. Grimasele sunt perfecte şi arată mereu impecabil.

Citit 3491 ori Ultima modificare Vineri, 20 Iulie 2018 13:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.