Ritualurile de frumuseţe ale Andreei Perju

Ritualurile de frumuseţe ale Andreei Perju
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Actriţa Andreea Perju a răspuns provocării Agenţiei de Presă Mondenă (ADPM) de a realiza un interviu fulger, care dezvăluie pasiunile şi obiceiurile sale zilnice, cum se descurcă cu dependenţa de social media, dar şi care sunt obiceiurile de care încearcă să scape. Iată ce a răspuns.

Andreea Perju ne-a făcut să râdem cu lacrimi în perioada în care făcea parte din echipa “În Puii Mei” şi “iComedy”, iar rolul din producţia “Fetele Marinarului” i-a dovedit talentul actoricesc.

Andreea a păşit în afara reflectoarelor şi a preferat ca o perioadă să se dedice cu totul familiei sale şi şi-a deschis propriul business, un restaurant cu specific italian, în Voluntari.

Jurnaliştii ADPM au reuşit să o „fure” pentru câteva minute din local ca să răspundă la următorul interviu fulger.

Reporter: Care este cea mai recentă melodie pe care ai ascultat-o pe telefon?

Andreea Perju: “Bella ciao” – e singura melodie pe care o am în telefon. Nu mă mai satur de ea.

Rep:  Cât timp petreci pe zi pe reţelele de socializare?

A.P.: Destul de mult. Acum lucrez la acest aspect. 3, 4 ore, probabil, adunate.

Rep: Cu cine ţi-ar plăcea să rămâi blocată în lift?

A.P.: Greu de zis.:) Poate cu Tom Hardy, pentru că am auzit că e claustrofob. Să îi dovedesc că pot rezolva eu situaţia. Glumesc…

Rep:  Care a fost cartea care ţi-a schimbat viaţa şi vrei să o recomanzi mai departe? De ce tocmai această carte?

A.P.: Cărţile, în general, mă marchează. Câteodată mai mult, câteodată mai puţin însă toate îşi pun amprenta asupra mea. Recomand mereu cartea pe care o citesc în momentul respectiv. Acum, “Arta conversaţiei” – Ileana Vulpescu.

Rep:  Care este cartea pe care ai citit-o doar pentru ca toţi ceilalţi o citeau?

A.P.: Am citit “Inteligenţa emoţională”, de Daniel Goleman, pentru că mi-a recomandat-o prietenul meu cel mai bun.

Rep: Restaurantele preferate din Bucureşti. Unde ne recomanzi să ieşim să mâncăm?

A.P.: În primul rând, vă recomand să veniţi să mâncaţi în restaurantul meu– o osterie autentic italiană unde găsiţi nişte preparate absolut delicioase. Şi mai am câteva locaţii în care îmi face plăcere să merg: Pata Negra, Divan, Frudisiac, Rue du Pain.

Rep: Care este ritualul tău de frumuseţe înainte să te pui în pat?

A.P.: Demachiat, cremă de noapte, cremă pentru conturul ochilor. Folosesc gama Dermia Solution de la Top Line de care sunt absolut îndrăgostită. Şi mai am o slăbiciune pentru Dr. Organic.

Rep: Care este obiceiul prost de care vrei să scapi?

A.P.: Mâncatul noaptea. Acesta chiar e un obicei prost, dar am zile în care nu apuc să mănânc în tihnă, iar seara, după ce culc fetiţele şi mă relaxez, realizez că mi-e foame.

Rep: Crezi în a doua şansă?

A.P.: Habar n-am. Probabil că există situaţii în care a doua şansă funcţionează şi situaţii în care nu. Lucrurile sunt atât de particulare şi unice când vine vorba de aşa ceva că nu ştiu ce să zic. În prietenii, de exemplu, nu am acordat a doua şansa, dar nu se ştie niciodată.

Rep: Care este culmea durerii?

A.P.: Să pierzi pentru totdeauna oamenii pe care îi iubeşti. Anul acesta l-am pierdut pe bunicul meu şi a fost tare dureros. Am realizat că, deşi conştientizăm că voi avea parte de această despărţire definitivă, tot n-am fost pregătită.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1689 ori Ultima modificare Duminică, 05 August 2018 23:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.