L-a ridicat în picioare pe Ştefan Bănică. Ioana Bulgaru a fost de senzaţie, de music-hall la X Factor (VIDEO)

L-a ridicat în picioare pe Ştefan Bănică. Ioana Bulgaru a fost de senzaţie, de music-hall la X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

La doar 14 ani, carismatică şi cu un zâmbet molipsitor, dezinvoltă şi plină de energie, gălăţeanca Ioana Bulgaru a reuşit să fie cu adevărat „de senzaţie, de music-hall”, marţi seara, pe scena X Factor, şi a cucerit atât juriul, cât şi publicul cu piesa „All about that bass”.

„Ai fost dă senzaţie, dă music-hall”, expresia cu care Ştefan Bănică şi-a exasperat colegii de juriu în acest sezon X Factor n-a mai fost rostită ironic, ci şi-a găsit sensul adevărat, graţie Ioanei Bulgaru din Galaţi.

Convinsă că „viaţa ar fi mai plictisitoare dacă aş fi serioasă şi mai crispată, aşa că prefer să fiu eu”, Ioana a urcat pe scenă toată numai zâmbet şi moaţe, făcându-l pe Ştefan Bănică să spună admirativ:  „A fost una dintre cele mai bune intrări de la X Factor”.

Încrezătoare în forţele proprii, dar şi sfătuită de Mihai Bendeac, Ioana a acceptat provocarea lansată de Bănică de a spune: „Dă senzaţie, dă music-hall”, chiar dacă Horia Brenciu şi Carla’s Dreams au ameninţat-o că îi vor da „Nu”.

„Este Dumnezeul carismei pe pământ!”, a spus Mihai Bendeac atunci când Ioana a umplut scena cântând piesa ”All about that bass”. Bănică nu şi-a putut lua ochii de la ea, iar la final, s-a ridicat de la masa juriului şi a urcat pe scenă pentru a exclama: „Am avut dreptate, este de senzaţie, de music-hall! La 14 ani să faci aşa ceva? Excepţional! Vă dau cuvântul meu de onoare, eu n-am văzut aşa ceva! Ai farmec! Îţi zboară ochii de zici că eşti Puiu Călinescu, ai şi din Tamara Buciuceanu! Eşti senzaţională, măi fetiţă! Răspunsul meu este şase de Da!”.

Horia Benciu i-a oferit un "Da" mare cât moaţele ei, la fel şi Delia. Carla’s Dreams i-a urat bun venit pe panoul de onoare al X Factor cu patru Da-uri. Şi s-a oferit să plătească bilet ca să o asculte cântând o piesă lirică, în etapa următoare a X Factor!

Noi îi ţinem pumnii strânşi Ioanei Bulgaru, eleva profesoarei de canto Monica Măciuceanu.

Citit 7386 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Septembrie 2018 13:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.