Andreea Berecleanu, naşă la nunta unei colege

Andreea Berecleanu, naşă la nunta unei colege
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Mihaela Călin, prezentatoarea ştirilor de la Antena 1, s-a cununat religios cu alesul ei, avocatul Daniel Sava. Naşi i-au fost Andreea Berecleanu, colega ei de muncă, şi soţul acesteia, medicul chirurg Constantin Stan. După ce s-au căsătorit civil în luna iunie, Mihaela Călin şi Daniel Sava s-au cununat religios weekendul trecut.

Prezentatoarea de ştiri de la Antena 1 şi alesul ei au depus jurămintele în biserica "Buna Vestire" din Corbeanca. "Eu cred că asta e, ne văd bine împreună şi suntem un exemplu din punctul de vedere al energiei. Le urăm casă ecologică şi copii! Casă de care vor ei! Casa poate fi oriunde, oricând, dar ei să fie trainici!", a declarat Andreea Berecleanu.

"Cred că este cea mai emoţionantă zi din viaţa mea şi cele mai frumoase emoţii pe care le-am trăit. Adevărul e că nu îmi dau seama foarte bine ce se întâmplă. Dar e un moment pe care l-am aşteptat foarte mult şi care se întâmplă exact cum îl visam", le-a spus Mihaela Călin colegilor de la Observator, la sosirea la biserică.

Rochia purtată de aceasta a fost o creaţie a designerului român Cristian Samfira, un prieten bun al Mihaelei, care aştepta demult să-i croiască ţinuta perfectă, iar în buchet au dominat liliacul, freziile şi bujorii albi.

"Le doresc să fie fericiţi şi sănătoşi, să poată duce fericirea pe care o trăiesc acum. Ştiu că vor veni vremuri foarte bune pentru ei dincolo de ziua asta. Îmi place că se potrivesc din toate punctele de vedere", a spus şi naşa Andreea Berecleanu, care a schimbat două ţinute: una cu print psihedelic pentru biserică şi alta verde, cu mâneci fronsate, pentru petrecerea organizată la Pădurile Regale.

Cum era de aşteptat, printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat şi colegele din trustul Intact ale Mihaelei şi Andreei, respectiv Alessandra Stoicescu (într-o rochie creată de Rhea Costa), Sabina Iosub (într-o ţinută Fashion Stor) Mirela Boureanu-Vaida, Ana Maria Stancu, Nadina Câmpean, Iuliana Pepene, Andreea Gherasim şi Sabrina Preda.

Citit 2677 ori Ultima modificare Vineri, 12 Octombrie 2018 12:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.