”Puterea dragostei”, cu Andreea Mantea

”Puterea dragostei”, cu Andreea Mantea
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

"Puterea dragostei" debutează la Kanal D luni, 19 noiembrie, şi va fi difuzată şase zile pe săptămână. Show-ul matrimonial, prezentat de Andreea Mantea, se va filma în Turcia, la Istanbul.

"Puterea dragostei", un nou show matrimonial, adevărat experiment social, difuzat de Kanal D, va avea premiera luni, 19 noiembrie, la ora 11,00, şi va putea fi urmărit de telespectatori şase zile pe săptămână, de luni până vineri, de la orele 11,00 şi 13,00, şi în fiecare sâmbătă, începând cu ora 15,30. În fiecare gală a emisiunii, transmisă sâmbăta, telespectatorii vor afla cine părăseşte emisiunea în funcţie de voturile primite de concurenţi în săptămâna respectivă.

Filmările pentru show-ul matrimonial "Puterea dragostei" vor avea loc în Turcia, la Istanbul, concurenţii aflaţi în căutarea sufletului pereche aflându-se sub atenta supraveghere a Andreei Mantea. Concurenţii, şapte femei şi şapte bărbaţi, vor locui separat, dar îşi vor putea petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească.

Cu mari emoţii, înainte de debutul emisiunii, Andreea Mantea le-a transmis telespectatorilor un mesaj de mulţumire şi i-a îndemnat să fie parte din drumul celor 14 concurenţi aflaţi în căutarea dragostei.

"Sunt foarte emoţionată, este un nou început pentru mine, dar recunosc că îmi plac provocările. Ştiu că fanii mei au încredere în mine şi îi simt  aproape de fiecare dată, la fiecare proiect TV pe care îl prezint, aşa că pe această cale vreau să le mulţumesc pentru că îmi sunt alături de fiecare dată. "Puterea dragostei" va fi o emisiune minunată şi surprinzătoare. Îi invit pe telespectatori să ne urmărească şi să îşi susţină favoriţii", a spus Andreea Mantea.

Nu rataţi, din 19 noiembrie, de luni până vineri, de la orele 11,00 şi 13,00, şi sâmbătă, începând cu 15,30, la Kanal D, "Puterea dragostei", reality show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea, care schimbă vieţi şi le oferă telespectatorilor spectacolul unic şi emoţionant al căutării sufletului pereche.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 5823 ori Ultima modificare Joi, 15 Noiembrie 2018 01:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.