Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Colin Trevorrow a revenit la cârma lui Jurassic World pentru cea de-a treia parte a seriei – după ce a regizat-o și pe prima. Chiar dacă pelicula are o dată de lansare destul de îndepărtată (11 iunie 2021), regizorul are deja câteva idei în legătură cu acțiunea acesteia. Într-un interviu acordat jurassicoutpost.com, el a menționat că un lucru pe care toată lumea îl vede posibil după finalul lui Fallen Kingdom nu se va întâmpla totuși în Jurassic World 3.

„Pur şi simplu nu îmi pot imagina ce i-ar motiva pe dinozauri să terorizeze un oraş. Nu se pot organiza. Acum avem predatori mortali în ariile naturale ce înconjoară oraşele lumii. Nu se adună în haită să vâneze oameni din ariile urbane. Lumea pe care mi-o imaginez eu este aceea în care un dinozaur îţi poate sări în faţa maşinii pe un drum acoperit de ceaţă sau care ar da buzna în tabăra ta în căutare de hrană. O lume în care interacţiunea cu dinozaurii este puţin probabilă, dar posibilă – o aceeaşi relaţie pe care o avem acum cu urşii sau cu rechinii. Vânăm animalele, le traficăm, le adunăm în turme, le împerechem, le invadăm teritoriul şi plătim preţul acestor acţiuni, dar nu începem un război cu ele. Dacă am fi făcut acest lucru, am fi pierdut acest război cu mult timp în urmă”, a explicat Trevorrow.

Cineastul a lăudat stilul vizual al lui J.A. Bayona din a doua parte a seriei şi a menţionat că pentru continuare şi-ar dori să vină cu ceva nou; să poarte spectatorii într-o lume care să le pară cât se poate de reală şi care evoluează natural: „Vreau să mă îndrept către medii în care nu am mai văzut până acum aceste animale. Mă uit mult la Planet Earth (serial documentar lansat în 2006, n.red.) pentru asta”, a mai spus el.

Citit 1201 ori Ultima modificare Joi, 20 Decembrie 2018 16:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.