Adelina Pestriţu se mărită

Adelina Pestriţu se mărită
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După un botez fastuos toamna trecută, Adelina Pestriţu se pregăteşte de nuntă. Evenimentul va avea loc anul acesta, iar vedeta a ales deja locul de desfăşurare şi rochiile domnişoarelor de onoare.

Adelina Pestriţu se pregăteşte de nuntă. Anul acesta se va căsători cu Virgil Steblea, tatăl fetiţei sale, Zenaida Maria. Evenimentul va avea loc, cel mai probabil, acolo unde a avut loc şi botezul fetiţei sale, în toamna anului trecut.

Vedeta a ales deja domnişoarele de onoare şi rochiile pe care acestea le vor purta. „Domnişoarele de onoare vor reprezenta ajutorul meu de nădejde, fetele cu care mă voi sfătui, voi petrece şi mă voi bucura de fiecare moment dinaintea evenimentului, dar mai ales în ziua cea mare. Şase prietene apropiate au acceptat invitaţia de a fi parte din cadrul nostru de poveste de dragoste. Ele vor îmbrăca rochii de aceeaşi culoare şi vor fi alături de mine în faţa altarului. Chiar dacă tradiţia spune că este necesar să fie necăsătorite, vă anunţ că eu nu o să ţin cont de acest detaliu. O parte dintre ele sunt deja căsătorite şi pentru una dintre ele, chiar eu am fost domnişoară de onoare la momentul nunţii ei, în urmă cu patru ani.

(…) Cu siguranţă vor fi rochii lungi până în pământ, eventual cu trene, iar culoarea una plăcută, de sezon, perfectă pentru orice conformaţie, elegantă, şi din punctul meu de vedere, favorita tuturor miresicilor pentru domnişoarele de onoare. Rozul pal se regăseşte în proporţie de 40 sută la dressingul meu, aşa că nu aveam ce altă nuanţă să aleg pentru bunele mele prietene. Modelul rochiei va fi ales de fiecare în parte pentru că îmi doresc ca ele să se simtă frumoase, strălucitoare şi să le avantajeze croiala rochiei. Deci cu siguranţă nu voi impune o "uniformă". Pentru mine ele sunt extrem de importante şi îmi doresc să le fac să se simtă în largul lor. Nu suntem adepţii regulilor sau ai tradiţiilor. Putem împrumuta obiceiuri, dar le reinterpretăm după stilul nostru”, a povestit Adelina, pe site-ul ei.

Citit 2299 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Martie 2019 16:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.