Când revine Adela Popescu pe micul ecran?

Când revine Adela Popescu pe micul ecran?
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Dacă după ce a devenit pentru prima oară mămică, Adela Popescu a revenit destul de repede pe micul ecran, iată că acum, după cea de-a doua naştere, nu se mai grăbeşte. Când se întoarce Adela Popescu la „Vorbeşte Lumea”?

Adela Popescu a devenit pentru a doua oară mămică la începutul lunii decembrie, iar în prezent se află în concediul de creştere copil, perioadă de care îşi doreşte să se mai bucure până se va întoarce pe micul ecran. Invitată în cadrul emisiunii “E OK! Să fii vedetă” pe care Dana Săvuică o prezintă pe pagina de Facebook OK! Magazine, Adela Popescu a dezvăluit ca va reveni, alături de Cove, la cârma emisiunii „Vorbeşte Lumea”, cel mai probabil din toamna. „Îmi e dor de platou, de scenă pentru că mai bine de 13 ani facă lucrurile acestea. Este prima oară când nu sunt la televizor sau la un spectacol. Primul spectacol pe care îl voi relua este pe data de 7 şi apoi o să îmi reiau, uşor, uşor activitatea. Alexandru a reînceput grădiniţa, iar noi avem un pic mai mult timp. Nu este o perioadă de care să mă plâng, ci o perioadă pe care o savurez. Sunt într-o perioadă în care sunt în confort cu mine, cu oamenii din jurul meu”, a declarat Adela Popescu.

Vedeta a intrat în concediu cu aproximativ o lună înainte de a-l aduce pe lume pe micuţul Andrei, astfel încât perioada ei de lipsă de pe micul ecran va fi de aproape un an.

„Deşi în ultima vreme în fiecare zi fac în principiu cam aceleaşi lucruri, duminicile continuă să aibă un aer special. Asta trebuie să mi se “tragă” de la duminicile din copilărie cu macaroane cu brânză, pui umplut, pâine la vatră, vinul bun şi noi toţi în jurul mesei, bucurându-ne să fim. Viaţa de adult depinde atât de mult de felul în care ne trăim copilăria...”

Nu s-a întâmplat la fel şi prima oară când Adela Popescu a devenit mămică, în 2016, atunci hotărând să se întoarcă la „Vorbeşte Lumea cam la trei luni după naştere.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1043 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2019 15:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.