Cine este Adrian Nartea, actorul din „Vlad”

Cine este Adrian Nartea, actorul din „Vlad”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Serialul „Vlad”, difuzat săptămânal de Pro TV, se bucură de audienţe considerabile, şi îl are în rol principal pe Adrian Nartea. Iată cine este acesta în viaţa de zi cu zi şi cu ce s-a remarcat profesional până acum.

În ultimii ani, în afară de „Las Fierbinţi”, puţine seriale româneşti au reuşit să obţină succesul aşteptat. Putem spune că, în această primăvară, Pro TV a dat lovitura cu „Vlad”, serialul pe care îl difuzează săptămânal. În rolul principal se află Adrian Nartea, cel care s-a făcut remarcat până acum în special în reclame şi pe podiumurile de modă.

Adrian Nartea are 37 de ai şi este născut în Braşov. ”Să-ţi zic cum am început. Eram la liceu şi mergeam la antrenamente. Nu de actorie, ci de volei. Însă, cam din primul an de facultate, am început să vin la Bucureşti în calitate de model, pentru că mă întâlnisem cu Cătălin Botezatu, Catinca Roman, care au văzut un potenţial model în mine şi mi-au spus: Poţi să mergi pe podium? Hai, că avem nevoie de băieţi. Am început să vin la Bucureşti, am început să fiu chemat la probe, la castinguri de reclame. S-a întâmplat să fiu cu placa de snowboard, sus, la Postăvaru, şi să fiu sunat pentru un casting, la o mare reclamă. Şi m-am dus”, a declarat Adrian Nartea pentru protvplus.ro.

În ultimele două decenii s-a făcut remarcat ca model, defilând pe podiumurile de modă şi apărând în campanii de modă ori în reclame TV.

Este, probabil, românul care a câştigat cele mai multe castiguri la astfel de producţii publicitare. De anul trecut el se află însă în postura de actor, filmând pentru noul serial “Vlad”, care este acum difuzat de Pro TV. Adrian Nartea a mai avut însă roluri în seriale, în urmă cu mai bine de un deceniu, în “Fastfood”, “La Bloc” şi “Fetele Marinarului”. ”Furam actorie de la iubita mea de atunci, Sabina, care era la UNATC. Mergeam o dată, de două ori pe săptămână, când avea cursuri şi mă ascundeam acolo în spate şi mă uitam la toate bucăţile lor actorie. Pot să zic că mi-a intrat un pic în sânge. Am început să caut cursuri de actorie în Bucureşti şi, în paralel cu job-ul, făceam şi cursurile de actorie. Am făcut cu Dan Chişu, cu Papadopol, Dorian Boguţă şi Dragoş Bucur. Şi un modul foarte bun a fost al lui Florin Şerban, cel care a regizat „Eu când vreau să fluier, fluier”. Metoda lui este extraordinară”, a adăugat actorul.

Până la rolul din ”VLAD”, se mândreşte cu apariţiile în reclame pentru străinătate şi pentru România, dar şi într-un sezon din serialul ”La bloc”. 

”Am jucat în filmul lui John Boorman, Queen and Country, am o secvenţă în care mă bat cu protagonistul. Cumva, s-au pregătit toate lucrurile aşa, pentru rolul din VLAD. A fost o provocare de la început şi cred că nu numai pentru mine, ci şi pentru toată lumea”, le-a spus Adrian Nartea reporterilor de la protvplus.ro. 

Cu fiecare episod difuzat la PRO TV, serialul “Vlad” şi actorii au din ce în ce mai mulţi fani.

Adrian Nartea este căsătorit cu Alina Nartea Ferinceac, model de profesie, cu care are o fetiţă de trei ani.

Sursa: agentiadepresamonde.ro si protvplus.ro

Citit 14128 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2019 12:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.