Ce va face Cocuţa din toamnă la Kanal D

Ce va face Cocuţa din toamnă la Kanal D
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Prezenţă carismatică şi profesionist desăvârşit în domeniul dansului şi coregrafiei, Andra Eugenia Gheorghe (numele real al Cocuţei), aşteaptă de la viitorii concurenţi ai show-ului „Îmi place dansul” emoţia transmisa prin evoluţiile lor artistice.

Energică şi curajoasă în abordarea coregrafică, Cocuţa, pe numele real Andra Eugenia Gheorghe, intră în echipa juriului de la „Îmi place dansul”, competiţia electrizantă care îi va ţine pe români în faţa televizoarelor în această toamnă, la Kanal D.

Cocuţa a început să danseze de la o vârstă fragedă, la nouă ani deja începea cursurile de balet, dar spune că e îndrăgostită iremediabil de dansul contemporan. Absolventă a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali”, a strălucit prin dans şi coregrafiile propuse în cadrul unor show-uri TV de succes. S-a remarcat de-a lungul timpului prin creativitate, dinamism, generozitate artistică şi puterea de a-şi atrage simpatia publicului larg, precum şi pe a celor alături de care a lucrat de-a lungul timpului, pe marile scene sau în studiourile de televiziune. A impresionat pe scena Teatrului Naţional, în musicalul de succes „Chicago”, de asemenea a avut apariţii remarcabile în musicalurile „Romeo şi Julieta” şi „Mamma Mia”.

Cocuţa aşteaptă cu nerăbdare să îi întâlnească pe concurenţii de la „Îmi place dansul” şi consideră că principala trăsătură a unui bun dansator este sinceritatea în exprimarea trăirilor.

„Îmi doresc să descoperim prin intermediul acestui show extraordinar concurenţi foarte talentaţi; ceea ce apreciez eu la un dansator, profesionist sau pe drumul de a ajunge profesionist, este ceea ce oferă el din punct de vedere emoţional. Sunt foarte mulţi dansatori tehnici, care rămân doar <executanţi>. Pentru mine, un dansator talentat trebuie să transmită ceva puternic. Aştept personaje, oameni care să facă spectacol, concurenţi care să aibă emoţie de oferit!”‘, spune Cocuţa.

Cocuţa se alătura astfel lui Beatrice Rancea, cele două profesioniste ale dansului fiind şi primii doi membri anunţaţi ai Juriului „Îmi place dansul”. Celor două li se va alătura şi dansatorul si coregraful Emil Rengle.

De asemenea, CRBL (Eduard Mihail Andreianu) vine să întregească echipa celor patru profesionişti în ale dansului care vor juriza competiţia „Îmi place dansul”, alăturându-se celorlalți trei juraţi deja anunţaţi. „Pentru mine, dansul e o artă care reprezintă tot. Înainte să vezi sau să auzi trebuie să simţi, asta înseamnă artă. În acest show, <Îmi place dansul>, îmi doresc să simt. Vreau să văd luptă, dar vreau să văd şi fairplay. Ce e frumos îi place şi lui Dumnezeu, dar şi greşeala se plăteşte!”, a declarat CRBL.

Castingul pentru show-ul „Îmi place dansul” este în desfăşurare, toţi cei care îşi doresc să îşi exprime talentul în faţa ţării întregi se pot încă înscrie în competiţia televizată.

Citit 1878 ori Ultima modificare Joi, 08 August 2019 11:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.