Cum se descurcă Anca Serea cu șase copii

Cum se descurcă Anca Serea cu șase copii
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Considerată de mulţi drept o mămică eroină, este greu de închipuit cum reuşeşte Anca Serea să se descurce cu șase copii, un soţ şi o carieră înfloritoare. Iată care este secretul ei!

Anca Serea este, deja de o lună, fericita mămică a șase copii. Vedeta este, totodată, o soţie model, dar şi o femeie frumoasă, cu o carieră înfloritoare. Cumva, reuşeşte cu brio să le împace pe toate, iar toată lumea se întreabă cum anume atinge această performanţă.

Conform libertatea.ro, Anca Serea spune că viaţa cu șase copii nu este deloc uşoară, dar că e extrem de frumoasă. Deşi nu se vede, vedeta este obosită şi somnul de noapte a devenit o dulce amintire de la venirea pe lume a micuţei Leah.

„Destul de complicată, dar frumoasă, foarte solicitantă, sunt praf de oboseală, dar e frumos. Dorm de la 0,30 – 1,00 până la 3,00, la 3,00 se trezeşte Leah şi stau cu ea până la 5,30 şi mai dorm de la 5,30 până la 6,55, când îi trezesc pe copii şi îi pregătesc pentru şcoală. Deci, adunat, cred că dorm vreo 4-5 ore pe noapte”, a mărturisit, pentru libertatea.ro, Anca Serea.

Totuşi, Anca are parte de ajutorul mamei sale, ceea ce îi face misiunea puţin mai uşoară.

În primul an de viaţă, micuţa Leah va dormi în acelaşi pat cu mama şi tatăl ei, Anca Serea şi Adi Sîna, cel puţin până vor reuşi să se mute într-o casă mai mare şi mai încăpătoare.

„Deocamdată, suntem la stadiul de proiect. Nu am modificat nimic în casă, Leah doarme cu noi în continuare şi o să doarmă oricum, indiferent dacă ne mutăm sau nu. Primul an de viaţă va dormi cu noi în pat”, a dezvăluit fosta vedetă de televiziune.

Citit 1843 ori Ultima modificare Vineri, 27 Septembrie 2019 18:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.