Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

Cristina Rus este însărcinată şi se pregăteşte să devină mămică la începutul anului viitor. Ea şi soţul ei, Dragoş Bîlteanu, vor deveni părinţi pentru a treia oară. Aşa cum fac mai toate vedetele în prezent, Cristina a ţinut ascuns până acum faptul că va deveni din nou mamă.

Cristina Rus a ales în urmă cu mai multă vreme să se retragă din showbiz şi să îşi trăiască viaţa cât mai departe de lumina reflectoarelor, concentrându-se pe familia sa. Familie care, chiar la începutul lui 2020, se va mări cu un nou membru.

După cum chiar ea însăşi a recunoscut pentru revista VIVA!, Cristina Rus este însărcinată şi urmează să devină mămică de fetiţă, exact aşa cum îşi dorea.

„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puţin şi nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu ştiu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afişat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea  o fetiţă”, a declarat vedeta.

Cristina Rus este deja de două ori mămică, pentru micuţii Dragoş şi Cristina Maria.

Cei 37 de ani pe care îi are artista nu sunt deloc un impediment pentru ea. Are trupul unei adolescente, iar experienţa primelor două sarcini ş creşterea copiilor îi va fi de folos în viitor. Încă nu a dezvăluit care este numele la care s-a gândit pentru micuţa care va veni pe lume în luna ianuarie, căci mai e ceva timp până atunci.

Cristina Rus şi soţul ei, Dragoş Bîlteanu, formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi şi, deşi milionarul a avut probleme cu legea, fosta interpretă a fost alături de acesta în cele mai grele momente.

Soţul Cristinei Rus a fost arestat, în 2014, după ce a fost acuzat de delapidare, spălare de bani şi manipularea pieţei de capital, şi a stat câteva luni bune după gratii. În 2015, Dragoş Bîlteanu a fost eliberat şi s-a întors la familia sa.

Citit 1261 ori Ultima modificare Vineri, 25 Octombrie 2019 13:56

1 comentariu

  • postat de comunismul Duminică, 27 Octombrie 2019 17:03 188.24.234.*** Link la comentariu
    0
    0

    in fond fiecare face cati copii vrea! nu e o regula! totusi! asa ca din punctul meu de vedere! sa se faca copii! atat cat se doreste! dar sunt altii saraci! care nu au sansa asta! ca sunt care pierd sarcina! avort! etc! nasol naspa! dar asta-i viata in fond! ce sa ii faci!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.