PREMIERĂ. ”Joker” a avut priză la publicul din România

PREMIERĂ. ”Joker” a avut priză la publicul din România
Joaquin Phoenix îl interpretează magistral pe controversatul antierou din universul DC Comics
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Adevăratul succes al filmului „Joker” ţine întru totul de performanţa magistrală a lui Joaquin Phoenix în acest rol - Chris Gore, "Movie Threat"


Producţia Warner Bros. Pictures "Joker" a condus pentru două săptămâni consecutive box-office-ul românesc şi a înregistrat încasări în valoare de 1.757.742 de lei, după ce 80.337 de spectatori au ales să vadă legendara interpretare a lui Joaquin Phoenix în primele câteva zile de la premieră, scrie cinemagia.ro.

Văzut de aproape 350.000 de spectatori

Cu un total de 7.188.256,67 de lei şi cu 343.107 bilete vândute (ambele, până pe 21 octombrie - n.r.) de la premiera românească a filmului pe marile ecrane până în prezent, "Joker" își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC Comics.

Sub egida regizorală a lui Todd Phillips, care semnează genericul de asemenea în calitate de producător și de coscenarist, filmul "Joker" îi rezervă un rol principal lui Robert De Niro, alături de Joaquin Phoenix.

Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix), un individ ignorat de societate. Alături de Joaquin Phoenix, din distribuția filmului mai fac parte Robert De Niro, Zazie Beetz („Deadpool 2”), Frances Conroy (serialul „American Horror Story”), Marc Maron (serialul „Glow”), Bill Camp („Molly’s Game”), Glenn Fleshler (serialul „Billions”), Shea Whigham („Kong: Skull Island”), Brett Cullen (seralul „Narcos”), Douglas Hodge („Red Sparrow”) și Josh Pais („Going in Style”).

Filmul cu cele mai mari încasări

În săptămâna 14-20 octombrie, „Joker” a fost devansat de „Maleficent: Mistress of Evil (Maleficent: Stăpâna răului)”, care a avut, în acelaşi interval, în România, încasări de peste 1,7 milioane de lei. Top cinci box-office românesc a fost completat de „Gemini Man” (Gemini: Conspiraţia), „Abominable” (Yeti - Omul zăpezilor) şi „Hustlers: Striptease pe Wall Street”. Filmul cu cele mai mari încasări prezent în box office-ul românesc este „Furios şi iute: Hobbs & Shaw”, cu încasări de aproape zece milioane de lei şi cu aproximativ 428.000 de spectatori. Acesta este urmat de „Regele Leu”, cu încasări de 8,1 milioane de lei.

Citit 2268 ori Ultima modificare Vineri, 25 Octombrie 2019 17:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.