Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

În "Ready or not", tradus oficial în România ca "Scapă cine poate", farmecul stă în detalii. În încerarea de a-l face cât mai captivant şi convingător, producătorii au pus la punct un trailer care spune un pic prea mult. Povestea este simplă, la prima vedere, însă jocul actorilor şi absurdul întregii situaţii menţin viu interesul spectatorului până la ultimul cadru. În noaptea nunţii sale, o tânără este forţată de familia excentrică a proaspătului soţ să ia parte la un joc misterios. Totul devine înspăimântător în momentul în care femeia, devenită la propriu o pradă în impunătoarea vilă a socrilor săi, este nevoită să lupte cu ce are la îndemână pentru propria viaţă. Pe rottentomatoes.com, filmul a fost apreciat de 89 la sută dintre comentatori şi a obţinut nota 7,23 din 10. Criticii de pe site l-au catalogat drept „deştept, subversiv, întunecat şi amuzant în acelaşi timp”. Scenariştii au avut ca inspiraţie legendarul „Rosemary's Baby” (1968, regia Roman Polanski), în care Mia Farrow a jucat memorabil rolul fragilei dar tenacei Rosemary.

Citit 477 ori Ultima modificare Vineri, 25 Octombrie 2019 17:21

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro