Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

"Maria, Barbie tu eşti?!", a exclamat Horia Brenciu, după momentul artistic oferit de gălăţeanca Maria Crăciun la "Vocea României". "Tu ai făcut ceea ce scrie pe tricoul colegei tale: teatru", a fost de părere acelaşi Horia Brenciu.
Într-adevăr, vineri seara, în etapa knock-outurilor, Maria şi-a arătat din plin latura ludică în interpretarea piesei lui Björk, "It's Oh So Quiet". Adversarele ei au fost Cătălina Antal şi Emanuela Gherasim, cu piesele "No Roots" a artistei Alice Merton, respectiv, "Shelter" - Birdy.

Misiunea Irinei Rimes, din a cărei echipă au făcut parte cele trei concurente, a fost să aleagă o singură voce cu care să meargă mai departe în competiţie. Şi nu i-a fost deloc uşor: "Sunteţi toate pe gustul meu, muncitoare şi talentate, îmi pare rău că trebuie să aleg. O să merg mai departe cu cea de la care am de învăţat", a spus Irina, alegerea sa fiind Emanuela.

Maria şi Cătălina nu au fost, din păcate, salvate de vreunul dintre ceilalţi doi antrenori, Smiley şi Horia Brenciu, motiv pentru care drumul lor la "Vocea României" s-a încheiat.

O felicităm pe Maria Crăciun şi suntem siguri că dulceaţa, farmecul şi forţa din vocea ei o vor duce mai departe pe scena muzicală.

Citit 3434 ori Ultima modificare Luni, 25 Noiembrie 2019 01:27

1 comentariu

  • postat de MIHAIL Luni, 25 Noiembrie 2019 15:06 5.13.135.*** Link la comentariu
    0
    2

    SUCCES MARIA,,, NU MOR CAII CAND VOR CAINII,,!!!TALENTUL TAU REMARCABIL SI PREZENTA SCENICA FOARTE AGREABILA CA SI ALTE FRUMOASE INSUSIRI CE TE CARACTERIZEAZA TE VOR PROPULSA ,PRIN MULTA MUNCA SI PASIUNE CATRE LUMEA BUNA A INTERPRETILOR DE VALOARE!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro