Calendarul VL, în chioşcuri

Calendarul VL, în chioşcuri
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Calendarul pentru anul 2020 realizat de cotidianul "Viaţa liberă" este deja în chioşcurile noastre de difuzare a presei şi poate fi achiziţionat de către cei interesaţi.

Cu un design modern şi cu ilustraţii spectaculoase, calendarul VL se poate dovedi extrem de util în fiecare casă.

Fotografiile care însoţesc fiecare lună a calendarului prezintă imagini din cele mai cunoscute muzee gălăţene, respectiv Casa "Cuza Vodă", Casa Colecţiilor, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii, Casa Rurală "Ion Avram Dunăreanu", Muzeul de Istorie "Teodor Cincu" din Tecuci, Muzeul Satului, Lapidariumul Muzeului de Istorie "Paul Păltănea", Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiriualităţii Creştine, Muzeul de Artă Vizuală, Muzeul Zonei Pescăreşti, Casa Memorială "Costache Negri", Casa Memorială "Hortensia Papadat Bengescu".

Nu-l rataţi!

Citit 3876 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Decembrie 2019 00:54

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de comunismul
  Joi, 12 Decembrie 2019 18:28
  188.24.202.***
  un lucru stiu sigur ca nu se schimba nici la anul! adica si in 2020 vom avea parte de ce am avut anul asta! adica vom fi furati iar ca tara! si nu e normal! stiu ca pnl-ul nu fura! dar poti sa stii! eu oricum ma bucur ca psd-ul numai e la putere! da ajunge domne cati ani au furat! vorba aia sa mai fure si altii! daca tot! e vorba de furat! barem macar sa stim de o treaba!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.