Cupidon… Express

Cupidon… Express
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De Valentine`s Day, cinci perechi tinere de gălăţeni, finalistele unui interesant concurs, şi-au disputat trofeele unei incitante competiţii: „Finala îndrăgostiţilor”!

Căci nu numai la fotbal există finale! Sloganul „Express TV te lipeşte!” pare să fi pus bazele măcar pentru câteva mari prietenii, dacă nu pentru dragostea veşnică…

Ca de fiecare dată, susţinător al sărbătorilor dragostei, cea „naţională” a Dragobetelui, dar şi cea atât de entuziast primită, prin adopţie, Valentine’s Day, sunt serbate cu energie tinerească sub bagheta postului local de televiziune „Express TV”.

De ziua Sfântului Valentin, televiziunea gălăţeană a pus la bătaie, pentru finaliştii selecţionaţi într-o etapă precedentă, premiul cel mare: un weekend all inclusive la Buşteni, în Hotelul „Alexandros”.

Cei zece tineri au încercat să-şi descopere, legaţi la ochi, „sufletul pereche”. Concursul a distrat pe toată lumea: s-a cântat, s-a dansat şi s-a răspuns, mai bine sau mai prăpăstios, la întrebări de cultură generală.

Un prilej, general, de făcut  haz, a fost atunci când un concurent a răspuns cu toată seriozitatea că… „Răpirea din serai” ar fi cel mai cunoscut tablou semnat de Da Vinci.

Juriul a fost format din redactori de la Express TV, oameni de cultură şi oameni de afaceri.

Citit 896 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.