Lili Sandu este însărcinată

Lili Sandu este însărcinată
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Bucurie mare în showbiz, de Ziua Îndrăgostiţilor! Lili Sandu a anunţat că este însărcinată, iar ea şi Silviu Tolu urmează să devină pentru prima oară părinţi.

Lili Sandu şi logodnicul ei, Silviu Tolu, au petrecut, cu siguranţă, cel mai frumos Valentine’s Day din viaţa lor. Cei doi au anunţat, chiar pe 14 februarie, cu imensă bucurie în suflet, ca Lili este însărcinată, iar anul acesta urmează să devină pentru prima oară părinţi.

Lili Sandu a postat, pe contul ei oficial de Instagram, un IGTV prin care şi-a anunţat urmăritorii ca va deveni mămică. Filmuleţul conţine imagini emoţionante cu momentul în care vedeta a aflat că este însărcinată, cu ajutorul unui test de sarcină. De asemenea, în filmuleţul postat în mediul on-line se poate vedea fericirea viitorului tătic, Silviu Tolu, atunci când Lili Sandu i-a dat vestea cea mare! "Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost uşor. Când am văzut la ecograf bebeluşul, am simţit atât de multă fericire, încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ţine în braţe oare cum mă voi simţi", a spus Lili, în cadrul emisiunii "Vorbeşte lumea", precizând totodată că a rămas însărcinată pe cale naturală.

Lili Sandu a aflat că este însărcinată pe data de 15 decembrie 2019, la ora 5,30 dimineaţa, dar a făcut public acest lucru abia recent. "Ziua de 15 decembrie  2019 avea să-mi schimbe viaţa pentru totdeauna! Atunci am aflat că în câteva luni voi cunoaşte fericirea supremă, aceea de a-mi ţine copilaşul în braţe", a scris, Lili, pe pagina sa de socializare.

Cel mai probabil, Lili Sandu şi Silviu Tolu îşi vor strânge bebeluşul în braţe cândva în toamna acestui an.

În anul 2015, Lili Sandu şi Silviu Tolu s-au cunoscut în timp ce amândoi luau micul dejun la un hotel exclusivist din Turcia. Povestea lor a continuat apoi la Bucureşti, unde s-au reîntâlnit la câteva luni distanţă. Tot în Turcia, la Istanbul, Lili a fost cerută de soţie, în primăvara anului trecut. Lili Sandu şi Silviu Tolu formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete şi de-a lungul timpul au mărturisit că îşi doresc un copil.

Citit 2313 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Februarie 2020 14:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.