Akikai Tecuci, moment de senzaţie la „Românii au talent” (VIDEO)

Akikai Tecuci, moment de senzaţie la „Românii au talent” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Finalişti în primul sezon al emisiunii „Românii au talent”, samuraii Clubului Sportiv Akikai din Tecuci au revenit, după zece ani, pe scena competiţiei devenite fenomen naţional. Nu mai puţin de 19 sportivi, cu vârstele cuprinse între 7 şi 36 de ani, au oferit un moment de senzaţie, vineri seara, la Pro Tv.  

„Mi s-a părut că asist la un joc pe calculator. Unele secvenţe erau foarte bune decupate Bravo!”, a spus, la finalul numărului, cel mai exigent dintre membrii juriului, Mihai Petre, bucuros să-i reîntâlnească pe samuraii tecuceni. Andi Moisescu a remarcat că unii dintre cei aflaţi acum în ringul talentelor nici măcar nu erau născuţi în urmă cu zece ani.

„Cei care acum îi ţin pe aia mici în cârcă erau pe vremea aceea mici! Ce bucurie să vă revedem într-un mod cu totul neaşteptat! Nicio legătură între prezenţa voastră de acum zece ani şi prezenţa voastră de astăzi. Ce idee! Sunteţi de senzaţie! Este cel mai bun număr prin care poţi să vezi evoluţia emisiunii”, i-a lăudat Andi Moisescu.

Cu patru Da-uri, oferite de membrii juriului, Akikai s-a calificat în etapa următoare. În culise, actorul Pavel Bartoş a ţinut să-i întrebe, impresionat de prestaţia lor: „Măi, voi sigur sunteţi club de karate şi nu de teatru?”. Dovada clară că artele marţiale pot face spectacol total.

Succes, Akikai!

Citit 3345 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Martie 2020 19:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.