Lucruri neobişnuite care îi ”aprind” pe bărbaţi

Lucruri neobişnuite care îi ”aprind” pe bărbaţi
Dacă va fi surprins de parteneră cu o friptură delicioasă la cină, bărbatul va parcurge drumul spre dormitor mult mai rapid
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Bărbaţii nu sunt excitaţi doar de lucruri evidente, precum blugii mulaţi pe un posteriorul bombat ale unei femei, ci şi de acţiuni pe care vigilenţa feminină le scapă din vedere, cum ar fi recunoaşterea unei băuturi de calitate sau purtarea unei lenjerii lejere, din bumbac. Deoarece vorbim de ființe complexe, motivele atât de diverse din care bărbații se excită nu ar trebui să fie surprinzătoare pentru reprezentantele sexului frumos. Cu toate acestea, lista de situaţii în care bărbaţii se simt atraşi de o femeie, realizată de site-ul „The Frisky”, reuşeşte să surprindă câteva aspecte mai puţin ştiute.

Spre exemplu, femeile care se pot ocupa singure de demontarea chiuvetei şi care pot deosebi şurubelniţele îi fac să freamăte pe bărbaţi, iar dacă se descurcă şi cu asamblarea mobilei primesc puncte în plus.

Găteşte bine

Un clișeu cultural spune că dragostea trece prin stomac, mai ales în cazul bărbaţilor. Dacă va fi surprins de parteneră cu o friptură delicioasă la cină, va parcurge drumul spre dormitor mult mai rapid. Ideea este ca preparatul să aibă în centru o bucată suculentă de carne.

De asemenea, faptul că partenera este flexibilă, prin practicarea unor exerciții de yoga, de exemplu, îi poate da bărbatului tot felul de idei năstruşnice în materie de poziţii.

Este o şoferiţă bună

Prin „bună”, bărbaţii nu înţeleg calculată şi responsabilă. Femeile care „calcă” pedala şi conduc agresiv sunt cele care par cu adevărat competente în ochii bărbaţilor, când vine vorba de şofat.

Poartă lenjerie albă din bumbac

Poate că nu în fiecare zi, dar, din când în când, bărbaţii se bucură să-şi vadă partenera în astfel de ipostaze confortabile şi „nevinovate”. „Un prieten mi-a spus că lenjeria albă din bumbac îl duce cu gândul la inocenţă şi că oferă acea senzație de "interzis ochilor străini", scrie jurnalista Amelia McDonnell-Parry.

Citit 1833 ori Ultima modificare Joi, 18 Iunie 2020 20:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.