Gălăţeanca Mădălina Felea, forţă şi acrobaţie la ”Românii au talent” (VIDEO)

Gălăţeanca Mădălina Felea, forţă şi acrobaţie la ”Românii au talent” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Gălăţeanca Mădălina Felea – Medea Felina pe numele de scenă – a revenit, vineri seara, pe scena „Românii au talent”, după ce în primul sezon al competiţiei a fost finalistă. La 37 de ani, sportiva - care este instructor de pole dance în Italia - a uimit juriul şi publicul cu un număr dificil şi complex.

„Am făcut gimnastică artistică până la vârsta de 11 ani, apoi, din cauza unui accident, am întrerupt sportul. De la 16 ani până la 19 ani, am învăţat singură să fac gimnastică la bară. La 19 ani, a plecat din ţară cu visul de a deschide o sală de pole dance. Mama a crezut în visul meu, la fel şi tatăl meu, care a venit special în Catania să-mi pună sala la punct: parchet, oglinzi, uşi. Dedic acest moment tatălui meu care nu mai este printre noi, din păcate”, a mărturisit Mădălina. Visul ei este să se întoarcă din Italia pentru a-şi deschide o sală de sport în România.

Prestaţia ei a fost presărată cu ropotele de aplauze ale publicului şi cu exclamaţiile admirative a juriului. Din public, au urmărit-o cu sufletul la gură soţul ei şi fetiţa lor, Adele.

„Dificil sport! Ai executat nişte prize pe care nu le-am mai văzut până acum! E foarte riscant, deşi la prima vedere nu pare!”, a spus Andi Moisescu.

„Cu antrenament, sacrificii şi răbdare orice se poate!”, a răspuns gălăţeanca. Întrebată de cât timp de antrenează, Mădălina a povestit că în timpul sarcinii s-a îngrăşat cu 30 de kilograme. După o cezariană de urgenţă, a crezut că a încheiat cariera sportivă, dar a găsit forţa de a reveni la bară: „Am alăptat doi ani şi patru luni. Am avut răbdare până să încep o dietă. După ce am înţărcat fata, în 2017, am zis că trebuie să fac schimbarea aceasta, să fac mai bine şi mai frumos. Este pasiunea mea de când aveam 16 ani şi se poate face la orice vârstă. Chiar dacă am 37 de ani, asta nu înseamnă că sunt bătrână”, a spus Mădălina.  

Nerăbdătoare să mai stea în public, lângă tatăl ei, Adele, i s-a alăturat mamei pe scenă, pe parcursul jurizării momentului artistic.

„Ce ai făcut tu este extraordinar”, a spus Florin Călinescu.

„E evident, sunt uimit de forţa ta şi de complexitatea exerciţiului!”, a recunoscut Mihai Petre care a fost şi mai încântat când micuţa Adele a executat o piruetă la bară.

„Pot spune că am văzut multe numere de genul acesta, dar, cumva mişcările, poziţiile în care rămânea erau nemaivăzute. Efortul este extraordinar şi auzeam, în anumite momente, cum îi scârţâie pielea pe bară”, a mărturisit Andra.

Patru Da-uri Mădălina Felea s-a calificat în etapa următoare a competiţiei „Românii au talent”. Îi dorim mult succes!

 

Citit 4181 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Aprilie 2020 15:16

1 comentariu

 • postat de Bravo, eşti profesionistă, ai ce arăta, ai ce învăța pe cei mici.
  Luni, 20 Aprilie 2020 14:28
  213.233.101.***
  Talent ca talent, dar se vede ambiția şi multă, multă muncă. Bravo, meriți o sală şi copii la antrenament. Ai prize unice şi deosebit de grele, excepțional aplicate. Meriți să fi profesoară, la un sport aşa de deosebit şi greu. Bravoooo, să-ți meargă numai în bine, eşti pe meserie, pe felie ! Multă sănătate !
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.