Lora, izolată de trei luni în Bali

Lora, izolată de trei luni în Bali
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În teorie, ideea de a fi izolat într-o locaţie exotică nu pare chiar cel mai rău scenariu posibil. Şi totuşi, după trei luni de izolare în Bali, Lora spune că a obosit psihic.

Lora a plecat în vacanţă în Bali în urmă cu aproape trei luni. A simţit nevoia de a pleca undeva departe după cel mai greu şi mai dureros moment din viaţa ei. La începutul acestui an, mama artistei s-a stins din viaţă, în urma unei lupte cu o boala nemiloasă.

Acest tragic eveniment a lăsat urme adânci în sufletul Lorei. A sperat că această escapadă în Bali o va ajuta să îşi pună ordine în suflet. Dar iată că „vacanţa” durează, fără voia artistei, deja de aproape trei luni, aceasta fiind blocată în Bali, alături de iubitul ei, Ionuţ Ghenu, din cauza pandemiei de COVID-19. Nu puţini sunt cei care o invidiază pe artistă pentru că e izolată într-o destinaţie exotică. Totuşi, Lora mărturiseşte că lucrurile nu sunt nici pe departe atât de roz precum par din afară.

"Localnicii sunt panicaţi, pe de-o parte din cauza lipsei turiştilor, pe de altă parte din cauza pandemiei. Pare vacanţă pentru că peisajele sunt superbe. Dar atât. E departe de a fi vacanţă şi, la un moment dat, ne-a fost greu să fim zen în condiţiile astea", a mărturisit Lora, într-un interviu pentru "OK! Magazine".

De când este izolată în Bali, Lora a fost nevoită să îşi schimbe şi locul de cazare. Asta pentru a nu mai fi nevoită să depindă de alţii în ceea ce priveşte hrana, electricitatea sau internetul. Totuşi, izolarea departe de casă nu este deloc uşoară, iar artista mărturiseşte că se simte obosită psihic. "Suntem îngrijoraţi şi obosiţi psihic. Incertitudinea are acest efect. Am avut câteva momente de panică, iar asta m-a consumat şi mai tare. Este cel mai îngrozitor an din viaţa mea", a dezvăluit ea.

Lora şi Ionuţ nu ştiu încă exact când se vor putea întoarce în ţară. Tot ce ştiu la momentul actual este că până la 1 iunie zborurile sunt anulate. Dar nici ce se va întâmpla după această dată nu este încă foarte clar.

Nici din punct de vedere financiar nu este uşor de traversat această experienţă pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. "Mâncarea în supermarket este cam scumpă. În schimb, cazările s-au ieftinit. Iar faptul că acum împărţim costurile la cazare cu încă un cuplu este o decizie înţeleaptă în perioada asta", a mai mărturisit Lora.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3137 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Mai 2020 19:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.