Smiley, declaraţii inedite despre relaţia cu Gina Pistol

Smiley, declaraţii inedite despre relaţia cu Gina Pistol
Cei doi reuşesc să ne surprindă de fiecare dată cu apariţiile lor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Smiley şi Gina Pistol formează un cuplu de invidiat, iar artistul a făcut o serie de declaraţii inedite despre relaţia lor.

Smiley şi Gina Pistol formează unul dintre cele mai mai îndrăgite şi apreciate cupluri. Cei doi reuşesc să ne surprindă de fiecare dată cu apariţiile lor din mediul online. De această dată, Smiley a vorbit pentru prima dată despre relaţia pe care o are cu prezentatoarea reality show-ului Asia Express şi a emisiunii de cooking Chefi la Cuţite.

Smiley şi Gina Pistol şi-au petrecut această perioadă de izolare împreună, iar artistul a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista Viva cum a reuşit să treacă peste momentele dificile. „A fost veselie, recunosc, dar a fost şi melancolie uneori, pentru că a fost o perioadă plină de necunoscut, la care toţi ne-am uitat cu teamă şi neîncredere. Nu am avut, însă, niciun motiv de tristeţe, Doamne-ajută!, suntem sănătoşi cu toţii, fiecare dintre cei pe care îi iubesc a trecut cu bine peste perioada asta. (..) A fost tare, mai ales că apoi a început „genul programului: romance”, pentru că, după izolarea cu băieţii, fiecare a plecat la casa lui şi am stat cu Gina”, a declarat Smiley, pentru Viva.

Chiar dacă până acum ne-am obişnuit ca Smiley şi Gina Pistol să fie extrem de discreţi cu privire la viaţa personală, de când au publicat prima lor fotografie împreună, de Paşte, cei doi sunt tot mai prezenţi pe reţelele de socializare. Ba, mai mult decât atât, Gina şi-a făcut şi apariţia în cadrul mai multor live-uri pe care artistul le-a făcut pe YouTube.

Întrebat dacă are emoţii atunci când Gina apare lângă el în live-uri, Smiley a mărturisit că nu este obişnuit să vorbească despre viaţa personală. „Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe reţelele de socializare şi am deschis uşile către casa şi viaţa mea, era firesc să apară şi ea. Nu obişnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii aşteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. (zâmbeşte) Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă aşa cum sunt, lângă iubită, lângă părinţi, în pantaloni scurţi sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu”, a spus Smiley.

Citit 1975 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iunie 2020 20:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.