Adelina Pestrițu a fost diagnosticată cu Covid-19

Adelina Pestrițu a fost diagnosticată cu Covid-19
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Adelina Pestrițu a fost diagnosticată cu Covid-19 * Ce mesaj le-a trimis vedeta fanilor săi și ce simptome a experimentat până acum?


Adelina Pestrițu a fost diagnosticată cu Covid-19. Vedeta le-a transmis fanilor un mesaj despre starea sa de sănătate pe propriul cont de Instagram, unde este urmărită de peste 1.500.000 de persoane.

Înainte de a anunța că a fost diagnosticată cu Covid-19, Adelina Pestrițu și-a ținut la curent fanii cu întâmplările obișnuite din viața sa, a făcut o vizită la studioul unde era fotografiată noua sa colecție și chiar a organizat un giveaway pentru urmăritori. Târziu în noapte, însă, aceasta a postat câteva filmulețe realizate în propria mașină, unde a dezvăluit că a fost testată pozitiv cu coronavirus, după ce a venit în contact cu o persoană pozitivă, despre care nu a știut la vremea respectivă că este bolnavă.

În lacrimi, Adelina Pestrițu a anunțat că a fost diagnosticată cu coronavirus și că așteaptă să fie preluată de personalul medical. Ea a spus că și-a dat seama că ceva este în neregulă pentru că și-a pierdut gustul și mirosul. Vedeta a mărturisit și că este îngrijorată pentru familia sa, care urmează să fie testată. Soțul ei ar fi fost deja testat negativ.

"Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un pozitiv, iar după ce au apărut primele simptome - am rămas fără gust și fără miros - mi-am făcut un test. Testul a ieșit pozitiv. (…) Mâncam o ciocolată și efectiv nu înțelegeam de ce nu simțeam nici un gust, nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie". Ea a anunțat că, în afară de aceste simptome, starea sa este bună. "Nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi și de sănătatea voastră", a mai spus vedeta, vizibil îngrijorată, mărturisind că îi este teamă pentru ea și pentru familia sa și sfătuindu-și fanii să poarte mască în continuare.

După ce a fost diagnosticată cu Covid-19, Adelina Pestrițu le-a promis fanilor că îi va ține la curent cu starea ei, în măsura în care va putea comunica din spital.

Citit 1787 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Septembrie 2020 16:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.