LORA, mireasă îndoliată în cel mai nou videoclip (VIDEO)

LORA, mireasă îndoliată în cel mai nou videoclip (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

„Cu toată modestia, am lansat una dintre cele mai frumoase melodii ale mele şi unul dintre cele mai frumoase videoclipuri pe care le-am avut vreodată. Sunt foarte fericită pentru chestia asta, mai ales că am primit foarte-foarte multe reacţii din partea voastră. Pot să înţeleg de ce am primit un număr atât de mare de reacţii pentru că subiectul melodiei este foarte sensibil, videoclipul este foarte sensibil şi trăim nişte vremuri în care iubirea chiar este pusă la încercare!”, a mărturisit, într-un live pe pagina sa de Facebook, LORA.

Artista a lansat, în această săptămână, una dintre cele mai emoţionante piese ale acestui an, „Dacă dragostea”. Compusă de ADDA, Alex Cotoi, George Idriceanu, pe versuri scrise de Adda, Bianca Lobda şi Diana Ghiţă, noua melodie se bucură de succes. Iar unul dintre primele mesaje de felicitare pe care LORA le-a primit pe Facebook a venit din partea lui Fuego.

„A meritat să-mi rup glezna la filmări”, a mărturisit LORA, îndemnându-şi fanii să urmărească videoclipul până la final. Şi asta pentru că rochia neagră de mireasă pe care o poartă se transformă, la final, într-una albă: „Lecția iertării în iubire este, poate, cea mai grea dintre toate. Nu este doar despre a-l ierta pe cel care ţi-a greşit iremediabil pe scara dreptății tale, ci de a te ierta și pe tine și a învăța din asta. În povestea acestui cântec, transpusă atât de frumos în imagini de Kobzzon, avem drama iubiţilor care au pus orgoliul lor mai sus decât iubirea. În loc să se ierte și să-și mai dea o șansă, au ales să se despartă. Ce sens are dreptatea ta când inima plânge?”, este mesajul LOREI, postat pe Facebook.

Potrivit presei centrale, scenariul clipului este marca LORA, care a mai prezentat dualitatea alb-negru şi în alte proiecte pe care le-a lansat, precum videoclipul piesei „Soare negru” sau albumul „Despre demoni şi iertare”.

VEDEȚI VIDEO AICI

Gălăţeancă prin adopţie

Născută la Vaslui, LORA a devenit gălăţeancă prin adopţie, iar talentul i-a fost descoperit de regretatul profesor Cristian Arginteanu: „Din clasa I am început să fiu gălățeancă și m-a descoperit profesorul de muzică. În prima zi de școală, domnul Cristian Arginteanu, om căruia îi datorez practic tot ce se întâmplă cu mine astăzi pentru că el nu doar că m-a convins pe mine, dar ar fi făcut orice să o convingă pe mama ca să mă lase să cânt”, a povestit LORA, întru-un interviu acordat presei centrale.

Citit 2561 ori Ultima modificare Duminică, 08 Noiembrie 2020 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.