O gălăţeancă a făcut spectacol în trupa „Spice Girls de România” (VIDEO)

O gălăţeancă a făcut spectacol în trupa „Spice Girls de România” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Trupa "Tiny Tigers", din care face parte şi gălăţeanca Alexandra Căpitănescu, a oferit, joi seara, unul dintre cele mai energice şi spectaculoase momente ale competiţiei "X Factor". "Micile tigroaice" l-au convins nu doar pe mentorul lor, Florin Ristei, ci şi pe Loredana, pe Delia şi pe Ştefan Bănică, că merită să rămână în concurs.

"Cred că n-am mai văzut o trupă de la ASIA! Trebuie să fim noi acum! Aţi mai văzut vreodată «Spice Girls» de România?", mărturiseau, optimiste, cele patru adolescente - Karina Ștefan (15 ani), Alexandra Căpitănescu (17 ani), Bianca Ionescu (17 ani) și Carla Ioniță (14 ani). Fiecare dintre ele a concurat individual în etapa audiţiilor "X Factor" şi a primit câte trei "Da"-uri din partea juriului, rămânând pe lista de aşteptare a lui Ştefan Bănică. De acolo le-a "furat" Florin Ristei şi le-a reunit într-o trupă. "Tiny Tigers" a fost ultimul nume ales de componentele grupului, cel cu care au şi urcat pe scena "X Factor", joi, în etapa Bootcamp.

Piesa pe care Florin Ristei a ales-o pentru ele a fost cum nu se poate mai potrivită - "Wannabe" - a trupei "Spice Girls", pe care fetele nu o auziseră până atunci. N-a fost însă nicio problemă, şi-au armonizat perfect vocile, au umplut scena şi au făcut spectacol!

"Super tare! Doamne, sunteți de acolo! Fantastice! Energie, explozie, bucurie, armonie, mişcare! Una e mai fâșneață decât alta! Chiar v-aţi găsit, fetelor!", a exclamat, entuziasmată, Loredana.

"Locul vostru este în acest grup! «Tiny Tigers» aţi fost tigroaice astă-seară!", a trebuit să admită Ştefan Bănică.

"«Spice Girls» a fost o alegere perfectă pentru talentul vostru, pentru vocile voastre, pentru energia voastră", a spus Delia.

Încântat de momentul lor artistic, Florin Ristei a "dat din casă". A dezvăluit că fetele au ureche muzicală foarte bună şi că n-au avut nevoie decât de două ore la studio pentru a pune piesa la punct. Grupul, format de la zero, este unul cu adevărat puternic, motiv pentru care Ristei le-a oferit unul dintre cele trei locuri din echipa lui.

Pentru micile tigroaice, şi pentru cealaltă gălăţeancă din concurs, Alexandra Serenada Sîrghi, urmează o nouă provocare: duelurile! Le ţinem pumnii!

Citit 2781 ori Ultima modificare Vineri, 22 Decembrie 2023 17:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.