Dragostea lui Florin Ristei are „X Factor” (VIDEO)
Foto: Antena 1

Dragostea lui Florin Ristei are „X Factor” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Florin Ristei şi Naomi Hedman s-au cunoscut la emisiunea "X Factor", unde gălăţeanul este membru al juriului, iar frumoasa londoneză a fost concurentă. Gălăţeanul Florin Ristei a câştigat "X Factor" acum şapte ani, iar astăzi este membru al juriului şi mentor al trupelor care se luptă pentru acest trofeu. Iată că şi dragostea i-a surâs la "X Factor"...

Fără Florin Ristei, cel mai probabil Naomi Hedman nu ar fi trecut cu bine de etapa audiţiilor "X Factor". Artista urcase pe scenă nesigură, pentru că avea probleme cu vocea, care îi revenise cu doar patru zile înainte de concurs. "Arăți ca o panteră și ai cântat ca o... pisică!", i-a spus Ştefan Bănică, după ce a oprit momentul ei artistic.

Şansa i-a surâs londonezei datorită lui Florin, care a întrebat-o care este a doua piesă pregătită şi s-a oferit să cânte împreună cu ea "If I Ain't Got You". "M-am simţit mult mai bine când a cântat cu mine, pentru că… nu ştiu, sunt singură aici, toată familia este în Londra şi el a fost foarte drăguţ", îşi amintea Naomi, printre lacrimi. Interpretarea lui Naomi a sunat mult mai bine, vocea i s-a armonizat cu cea a lui Florin Ristei şi astfel a primit patru "Da"-uri, care i-au asigurat un loc în echipa Deliei.

La finele săptămânii trecute, Naomi a urcat ultima dată pe scena "X Factor", conştientă că nu va putea ocupa unul dintre cele trei locuri rămase în concurs, dar hotărâtă să facă spectacol! Şi a reuşit!

"Aoleu, m-a luat inima un pic!", a mărturisit Ristei, când Naomi a urcat pe scenă într-o ţinută sexy spectaculoasă. "E atât de mișto, de frumoasă, încât nu mai poți să te concentrezi la cântat", a şoptit Ștefan Bănică, în timpul momentului ei. "Naomi e o apariţie de revistă! Dacă ar fi şi cântat, o luam de nevastă", a glumit Ristei, după eliminarea din competiţie a londonezei.

Ei bine, iată că acum Ristei şi Naomi formează un cuplu. Deşi imagini surprinse cu cei doi au apărut încă înainte de difuzarea de către Antena 1 a ediţiei în care Naomi a părăsit "X Factor", aceştia au mărturisit când a început relaţia lor: "Ar fi putut începe mai repede, dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect", a declarat Florin Ristei.

Întrebat cum a primit publicul vestea, gălăţeanul a mărturisit deschis că nu prea le pasă de gura lumii, atâta vreme cât ei se simt bine: "Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori", a completat cântărețul.

Și, dacă în plan personal, lucrurile merg foarte bine între Florin și Naomi, cei doi nu exclud posibilitatea unei viitoare colaborări artistice, mai ales că duetul lor de pe scena "X Factor" a sunat de minune.

Citit 6295 ori Ultima modificare Duminică, 13 Decembrie 2020 12:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.