Andreea Bănică şi Sofia vă colindă de Crăciun
Foto: Facebook, Andreea Bănică

Andreea Bănică şi Sofia vă colindă de Crăciun
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Aşa mamă, aşa fiică! Andreea Bănică şi fiica ei, Sofia, vă oferă un cadou de suflet – „Colinde de Crăciun”. Un colaj de colinde, cu un videoclip pe măsură, numai bun de ascultat la împodobitul bradului sau, de ce nu, la împachetatul cadourilor pentru cei dragi.

Primul duet oficial, mamă – fiică, şi, totodată, debutul Sofiei în muzică. Asta reprezintă pentru cele două artiste, prima – consacrată, cealaltă – în devenire, colajul de colinde pe care l-au înregistrat.

„Anul acesta am reuşit să duc la îndeplinire un vis pe care eu şi Sofia îl aveam de mult timp: acela de a scoate o piesă împreună! În luna decembrie sperăm să răsune în casele voastre colajul nostru de colinde. Nu vă pot descrie în cuvinte câtă bucurie m-a cuprins, în primul rând pentru că Sofia cântă cu mine şi îi simt în glas toată emoţia şi inocenţa şi, în al doilea rând, pentru că mă teleportează în timp, în copilăria mea. Sperăm foarte mult ca lumea să îl asculte acasă, alături de cei dragi, cu sufletele pline de iubire”, a mărturisit Andreea Bănică.

Iar reacţiile publicului nu au întârziat, motiv pentru care Andreea a lăsat un mesaj pe Facebook: „Vă mulţumim mult pentru că ascultaţi colajul nostru de Crăciun, cât şi pentru mesajele frumoase şi încurajările pentru Sofia. Contează enorm pentru noi! Sunt cea mai fericită când postaţi pe story cum ascultaţi piesa şi faceţi brăduţul, pentru că exact asta este starea pe care voiam să o transmitem. Vă iubim mult şi sper să fim în casele voastre toată luna decembrie, mulţi ani de acum încolo”.

Un brăduţ roz

Andreea Bănică nu este doar artistă, ci „gospodivă” şi mamă cu normă întreagă, având doi copii alături de soțul ei, Lucian Mitrea, pe Noah, în vârstă de patru ani și pe Sofia, de 11 ani. Iar despre toate acestea vă puteţi convinge urmărindu-i vloggurile pe canalul său de YouTube. Acolo şi-a împărtăşit amintiri în care toţi cei care fac parte din generaţia ei se regăsesc: singura păpuşă primită în dar de Crăciun de la tatăl ei, bananele verzi ţinute pe dulap, în ziare, pentru a se coace, bomboanele prinse cu aţă de papiotă în pomul de Crăciun, mâncate pe furiş, din care nu mai rămânea decât ambalajul de staniol, pe post de ornament.

Poate tocmai pentru că n-a făcut parte din categoria copiilor răsfăţaţi, din familii cu multe posibilităţi materiale, Andreea valorifică orice prilej pentru a le face pe plac copiilor.

De pildă, anul acesta a mărit colecţia de ornamente de Crăciun: „Am împodobit brăduţul! După o zi întreagă de lucrat şi negociat, suntem foarte fericiţi cu ce a ieşit! Copiii şi-au dorit brăduţul roz anul acesta, aşa ca le-am făcut pe plac. Am fost la Cora Romania Pantelimon şi am epuizat stocul de decoraţiuni roz ca să îl facem cât mai frumos!”, a povestit Andreea.

Sofia

„Sofia are o voce extraordinară și își dorește să urmeze o carieră muzicală”, scria presa pe 7 mai, când fiica Andreei a împlinit 11 ani. Şi mai adăuga faptul că, pe lângă talentul muzical, Sofia este o fetiță inteligentă, are rezultate deosebite la învățătură, își ajută mamă în gospodărie și își iubește frățiorul mai mic.

Citit 1852 ori Ultima modificare Joi, 24 Decembrie 2020 16:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.