Casă de piatră, Alina şi Adrian!

Casă de piatră, Alina şi Adrian!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alina Donescu este o adevărată luptătoare, puternică şi curajoasă, iar oamenii dragi care i-au fost şi îi sunt, în permanenţă, alături au motive de bucurie.

Cu siguranţă vă amintiţi de Alina Donescu - tânăra asistentă medicală, diagnosticată cu tumoră craniană, care avea nevoie urgentă de o operaţie la Hanovra - şi despre care am scris, în „Viaţa liberă”, convinşi de şansa ei de a se vindeca graţie generozităţii tuturor.

După cum v-am anunţat în luna februarie a acestui an, tânăra a beneficiat de intervenţia chirurgicală în Germania şi se simte bine, în prezent.

Veşti noi şi pline de speranţă despre curajoasa Alina şi minunata ei familie am primit de la „Fundaţia Inimă de Copil”.

Tânăra şi alesul inimii ei, Adrian, au spus „Da”, în faţa lui Dumnezeu pecetluindu-şi iubirea în faţa altarului. Dar nu e singura veste bună. Fundaţia “Inimă de Copil” şi Loteria Română s-au alăturat familiei ei, pentru a aduna banii de care Alina avea şi are nevoie pentru a se însănătoşi.

Loteria i-a întins o mână de ajutor

În cadrul campaniei umanitare, familia a reuşit să strângă până la internarea Alinei în spital doar o parte din fondurile necesare intervenţiei. Au virat, către clinica din Germania suma parţiala (30.000 euro), urmând ca după operaţie să fie plătit şi restul sumei (10.000 euro).

În perioada de recuperare, familia şi prietenii Alinei au continuat să strângă fonduri pentru a completa suma necesară, rămasă restantă la clinică, dar şi pentru cele necesare recuperarii de după operaţie.

„În urma solicitării noastre, Loteria Româna ne-a oferit suma de 5.000 lei, sponsorizare pentru acordarea unui ajutor financiar Alinei. A fost un ajutor important pentru ea, mai ales că şi cheltuielile de recuperare de după intervenţia chirurgicală au fost însemnate”.

„Procesul de recuperare continuă şi în prezent, iar Alina va necesita şi pe viitor controale medicale periodice”.

„Mulţumirile Fundaţiei «Inimă de Copil» se alătură celor ale Alinei şi ale familiei Donescu pentru susţinerea acordată de Loteria Română!”.

„Împărtăşim cu dumneavoastră bucuria acestui nou început şi acestei şanse pe care tânăra o are şi datorită sponsorizării primite din partea Loteriei Române”.

„Şi pentru că viaţa este de partea lor, iar în acest sfârşit de săptămână soţii Donescu se căsătoresc religios, le dorim casă de piatră şi multă sănătate!”. 

„Ne dorim şi sperăm sincer să putem beneficia în România de ajutor medical adecvat şi de susţinere din partea statului”.

„Asta înainte de a deveni un popor de contribuabili frustraţi şi sărăciţi de un sistem ineficient!”, ne-a transmis Anca-Aurora Chiosea, responsabil comunicare al Fundaţiei „Inimă de Copil”.

Îi urăm şi noi tinerei familii sănătate, fericire şi numai bucurii! Le merită din plin!

Citit 1865 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.