Oana Roman, divorţ la o zi după Valentine’s Day

Oana Roman, divorţ la o zi după Valentine’s Day
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar, la o zi după Valentine's Day, după ce la sfârșitul anului trecut au anunțat despărțirea. Divorţul a fost unul amiabil, cei doi semnând actele la notar, în mare secret. Oana a spus pe InstaStory că azi e o zi specială, iar faţa melancolică a trădat-o că nu ar fi vorba de ceva pozitiv. A fost îmbrăcată în negru, s-a aranjat şi-a pus bijuterii pentru ultima ei zi în calitate de soţie a lui Marius.

Atât Oana Roman cât și Marius Elisei au fost discreți în declarații, fără a dori să dea prea multe informații în legătură cu dificilul moment.

Ce spune Marius Elisei

"Sunt bine. E zi cu soare. Nu pot să vorbesc însă mai mult. Nu sunt într-un loc potrivit", a spus Marius Elisei, în exclusivitate, pentru FANATIK, după ce el și Oana Roman au semnat actele de divorț.

Ce spune Oana

Oana Roman s-a trezit de dimineață, și-a dus fetița la școală și apoi s-a îndreptat către biroul notarial unde a parafat divorțul de tatăl fetiței sale, Isabela. "Am început săptămâna cu treziri la 7 fără un sfert. Am o zi plină. Am întâlniri, am ședință și e o zi un pic specială, o să înțelegeți curând de ce. În același timp este și ziua de naștere a unui prieten foarte bun de-al meu, pe care îl iubesc foarte mult", a spus Oana Roman, pe InstaStory. Tot în mediul online, Oana a mai făcut o mărturisire în ziua divorțului: "Azi am lipsit. Nu a fost cea mai veselă zi".

În ce relații au rămas foștii soți

În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, Oana și Marius trebuie să se îngrijească de creșterea micuței lor. Aceștia petrec timpul alături de aceasta, inclusiv tatăl său, în ciuda faptului că s-a mutat din casă. Oana Roman a dezvăluit recent că relația pe care o are cu fostul său soț este una exemplară. În ciuda faptului că au existat unele neînțelegeri și discuții, cei doi părinți au parte de o comunicare civilizată și de o relație neașteptat de bună. "Noi am depus actele de divorț, nu am vrut să se afle asta. Am făcut-o în secret. Și cumva în momentul acesta avem o relație extraordinar de ok. Mă și mir. Marius o vede regulat pe Iza, e un tată exemplar. Avem o relație foarte civilizată acum", a declarat Oana Roman, în emisiunea lui Dan Capatos "Xtra Night Show".

Motivul divorțului

Cu toate că s-a speculat că problemele din cuplu ar fi apărut după ce Mioara Roman, mama Oanei, s-a mutat în vila în care locuiau cei doi, motivele despărțirii sunt altele. Oana Roman a povestit în detaliu ce se află în spatele decizie de divorț: "Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață, care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte", a mărturisit Oana recent, în cadrul emisiunii "Trăiri alături de Andreea Mantea", de la Kanal D.

Citit 2198 ori Ultima modificare Duminică, 21 Februarie 2021 00:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.