Marcela Sighinaş şi-a botezat nepoţica

Marcela Sighinaş şi-a botezat nepoţica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mare bucurie, mare în familia inspectorului guvernamental Marcela Doina Crista Sighinaş! La finele săptămânii trecute, proaspăta bunicuţă şi-a încreştinat nepoţica, pe micuţa Iris-Alexandra.

La petrecerea de după ceremonia religioasă şi tradiţionalul scăldat al copilului a participat numai lume bună. Prietenii apropiaţi ai familiei nu au ţinut seama de culori politice şi s-au distrat pe cinste.

Oricum, de când lucrează la Prefectură, Marcela Sighinaş nu mai are culoare politică.

După cum am aflat de la doamna Sighinaş, Iris-Alexandra s-a impus deja ca şef cu drepturi depline al familiei. Părinţii bebeluşei, Irina-Ralda, fiica Marcelei Sighinaş, şi soţul ei, Irinel (Necolumbeanu!) au fost de acord să… intre la stăpân. Nici nu s-ar fi putut împotrivi unui Scorpion adevărat şi plin de temperament cum e Iris-Alexandra.

Relaţia micuţei cu bunica de la Prefectură este perfectă, din moment ce Marcela Sighinaş este în zodia Racului. Compatibilitate mai bună ca Rac-Scorpion nu există, întrebaţi orice astrolog.

Naşii lui Iris-Alexandra sunt managerii firmei Social Trade, societate binecunoscută în zona relaţiilor de muncă, zona care a rămas pasiunea sociologului Marcela Sighinaş de pe vremea când conducea Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă.

„Iris-Alexandra este sufletul familiei noastre, este tot ce poate fi mai frumos pe lume. Ce mi-aş putea dori pentru nepoţica mea decât să fie sănătoasă, să fie bună şi inteligentă, şi să aibă un dram de noroc!”, ne-a mărturisit emoţionată bunicuţa de la Prefectură.

Copila, frumoasă foc, seamănă cap tăiat cu mămica ei, care, la rândul său, are cui semăna la capitolul frumuseţe şi eleganţă. Doamna Sighinaş este nepoata celei care a fost Miss Timişoara în 1939!

Dar ştiţi ce a a fost cu adevărat special la botezul lui Iris-Alexandra? La eveniment au participat nu mai puţin de patru generaţii ale aceleiaşi familii.

Amănunte despre acest fapt şi fotografia care surprinde cele patru generaţii de femei inteligente şi puternice, în pagina de Familie a „Vieţii libere” de sâmbătă.

Citit 3372 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.