Antonia și Alex Velea - dezvăluiri de cuplu

Antonia și Alex Velea - dezvăluiri de cuplu
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai solide și iubite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi se iubesc nebunește, iar familia lor este cea mai de preț. Artiștii nu au ținut cont de nimic altceva decât dragostea lor, cu toate că amândoi proveneau din căsnicii separate. Între Antonia și Alex Velea chimia și-a spus cuvântul, iar după ceva timp au confirmat și relația.

Cei doi artiști au uimit pe toată lumea când în urmă cu opt ani au declarat că se iubesc nespus de mult și așteaptă și un copil. Inițial, Antonia și Alex Velea și-au ținut relația departe de ochii curioșilor și au trăit cele mai frumoase momente în taină. Ulterior, după ce cântăreața a rămas însărcinată, aceștia au mărturisit că formează un cuplu și vor deveni și părinți.

Criticați dur pentru relația lor

În acea perioadă,  Antonia a fost acuzată că a reprezentat și motivul divorțului dintre Alex Velea și soția sa Ana, pe care fanii o îndrăgeau enorm. Cu toate că i-au fost aruncate cuvinte grele, frumoasa artistă a fost susținută necondiționat de iubitul ei și împreună au demonstrat că iubirea lor a fost mai presus de orice. Într-un interviu dat în exclusivitate pentru Antena Stars, Alex Velea a povestit ce s-a întâmplat după ce au confirmat relația și cum au făcut față acuzațiilor.  „Erau persoanele care vedeau lucrurile alea urâte. Că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altuia, ceva de genul. Le-am demonstrat că nu este deloc așa. Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers și nici ultimii. Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea. Până atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urât nici de mine, nici de ea. În anul ăla au încercat să ne distrugă cu treaba asta. Nu a mers”, a spus Alex Velea.

Cu toate că au fost aspru criticați pentru relația lor, Antonia și Alex Velea nu au plecat urechea gurilor rele și și-au continuat relația de dragoste asumată. Venirea pe lume a copiilor lor le-a întărit și mai mult dragostea, iar familia celor doi este cea mai mare bucurie a lor. Ulterior s-au oprit și zvonurile, iar publicul i-a acceptat și iubit. „Până la urmă oamenii ne-au luat în brațe când am spus că da, suntem împreună, urmează să avem și un copil. Că așa a fost anunțul și am intrat în normalitate. Ea a trăit experiența asta de a avea un copil la o vârstă extrem de fragedă, la 20 de ani, dar până la urmă este foarte bine pentru că așa a vrut Dumnezeu. Este o mamă tânără și fericită, împlinită”, a mai spus artistul, care a dezvăluit, într-un interviu pentru Gojira, faptul că Antonia a suferit o intervenție chirurgicală ce o împiedică să mai dea naștere unui nou copil. „Nu, nu se mai poate. Nevastă-mea a suferit o intervenție să nu mai poată rămâne gravidă” a spus Alex Velea.

Citit 1340 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Martie 2021 23:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.