Laurette, bătută într-o cameră de hotel

Laurette, bătută într-o cameră de hotel
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Laurette a avut parte de momente groaznice zilele trecute, când a fost bătută de un bărbat într-o cameră de hotel din centrul Capitalei. Bărbatul ar fi "momit-o" pe Laurette în camera de hotel din centrul Bucureștiului având în minte ideea unei vacanțe peste hotare. Cei doi ar fi trebuit să plece împreună într-o vacanță exotică, care urma să fie plătită cu banii pe care bărbatul îi avea în borsetă, 7.000 de euro, potrivit informațiilor din presă.

Clipe de groază pentru Laurette

Laurette şi bărbatul respectiv, cu care a avut o convorbire telefonică înainte, urmau să își petreacă seara la un hotel din Centrul Vechi al Capitalei. Bărbatul ar fi sunat-o pe Laurette, apoi s-ar fi plimbat, iar Laurette ar fi primit un cadou scump. După aceea, au mers la hotel. După ce întâlnirea intimă s-ar fi consumat, bărbatul i-ar fi dat vedetei 200 de euro. Aceasta, simțindu-se nedreptățită, ar fi avut intenția să se repeadă la borsetă, însă bărbatul ar fi mușcat-o atunci de mână. Apoi, bruneta l-ar fi lovit pe bărbat cu cotul în gură. Mulatra a fost bătută apoi cu bestialitate de agresor, iar spiritele s-au calmat abia după apariția oamenilor legii. Laurette a ajuns de urgență la spital, cu răni pe mai multe zone ale corpului. La Secția 10 de Poliție, unde au fost duşi pentru audieri, niciunul nu ar fi vrut să depună plângere, inițial, împotriva celuilalt.

Primele declarații după bătaie

În primele declarații după ce ar fi fost agresată de bărbatul cu care și-a petrecut seara, Laurette a explicat că are de gând să-și caute dreptatea în justiție. Mai mult, aceasta a povestit că, dacă polițiștii nu ajungeau la timp, situația se putea termina tragic.

"A avut loc o agresiune fizică, eu pot să spun că îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață și că astăzi sunt printre voi. Totul a pornit din senin, pot să vă spun doar că am fost atrasă într-o capcană. Cineva doreșțe să îmi construiască o altă imagine. Nu este prima dată când încearcă și se pare că i-a reușit. O să merg pe calea legală de data aceasta", a declarat Laurette. "Dacă poliția întârzia două minute, mă omora acolo, atât pot să vă zic. Eu am o bănuială cine dorește să îmi facă rău, dar de data asta voi merge pe cale legală. Din luna ianuarie, primesc sute de mesaje, tot ce pot să spun este că mi s-a întins o capcană. Am luptat cu el ca să scap de acolo, am mai multe lovituri pe corp", a precizat vedeta.

Detalii despre agresor

Bărbatul se află în divorț cu soția sa și, mai mult, femeia a cerut un ordin de protecție împotriva lui. Totul s-a întâmplat în vara anului trecut, când soția bărbatului care a bătut-o pe Laurette a solicitat autorităților un ordin de protecție. Instanța a decis să-i dea câștig de cauză femeii, astfel că, timp de trei luni, bărbatul nu a avut voie să se apropie de aceasta la o distanță mai mică de 200 de metri. În plus, bărbatului i-a fost interzis să aibă contact cu femeia, inclusiv telefonic, altfel ar fi riscat pedeapsa cu închisoarea.

Citit 432 ori Ultima modificare Duminică, 21 Martie 2021 00:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.