Noi dezvăluiri despre atacul asupra Mirelei Vaida

Noi dezvăluiri despre atacul asupra Mirelei Vaida
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Noi detalii ies la iveală despre femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, în direct, cu o piatră. Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, difuzată la Antena 1, a trecut prin momente dificile vineri, 19 martie.

Mirela Vaida, șocată de ceea ce s-a întâmplat în studio

Ziua de vineri, 19 martie, a fost una terifiantă pentru Mirela Vaida. La începutul emisiunii ”Acces Direct”, aceasta a fost atacată cu o piatră de către o femeie străină, complet dezbrăcată. Vedeta este în stare de șoc după ce s-a întâmplat și asta o arată și live-ul pe care aceasta l-a postat pe Instagram. În filmuleț se poate vedea cum prezentatoarea a plâns toată noaptea, fața fiindu-i umflată. Ea a povestit cum a decurs tot incidentul și le-a mulțumit celor care i-au trimis cuvinte de încurajare. „Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte, pentru că era un weekend pregătit la munte cu familia. Sigur că sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi, pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii”, a spus Mirela Vaida pe Instagram.

Cameramanul a salvat situația

Un cameraman din platoul Acces Direct a alergat spre atacatoare și a imobilizat-o. „Țipa întruna, spunea că are niște bani de luat de la doamna Mirela. Asta spunea non-stop. Era vorba de vreo 300 de lei. Nu a spus de unde această datorie, decât că are de luat acești bani și să i se aducă. Mai avea într-o pungă încă două bucăți de bolovani. A luat doar o bucată și a aruncat cu ea”, a declarat bărbatul.

Deși a depus plângere pentru tentativă de omor împotriva femeii de 40 de ani din Iași, Mirela Vaida nu se simte în siguranță. Prezentatoarea TV nu poate uita cuvintele pe care agresoarea sa le-a strigat la ieșirea din sediu: ”Ea a şi spus, când o duceau poliţiştii încătuşată, că <<am vrut să o omor, vreau să o omor, vreau să îi iau capul>>, deci a şi reiterat treaba asta. Mie mi se pare tentativă de omor. Eu am înţeles abia astăzi, după ce am depus plângerea penală, că Poliţia va merge la Spitalul Obregia, acolo unde ea ar fi încuiată sub cheie şi unde va începe o expertiză psihiatrică, pentru a se vedea dacă femeia a avut sau nu discernământ la acel moment. Eu cred că ea nu a acţionat singură, ci ar fi fost adusă sau învăţată de cineva, sau i s-ar fi arătat de către cineva pe unde să intre şi când anume”, a declarat Mirela Vaida la Antena 3.

Evenimentul a lăsat urme profunde

Deşi încearcă să fie puternică, șocul trăit nu este ușor de manageriat. Mirela Vaida a izbucnit din nou în plâns, susținând că nu-i place să apară în acest fel în fața telespectatorilor, însă nu se poate abține. Primul lucru la care s-a gândit au fost cei mici, dar mai ales faptul că ei ar fi putut rămâne fără mamă. ”M-am săturat de plâns. Am crezut că am depăşit momentul... Lumea nu mă ştie pe mine aşa şi eu nu vreau să apar aşa în faţa oamenilor. Cei care mă ţin în viaţă şi în putere sunt cei din familia mea, copiii mei. Primul gând mi-a zburat la cei trei copii care ar fi putut rămâne fără mine, sau cu o mamă traumatizată'', a mai spus prezentatoarea de la ”Acces Direct”.

Citit 1442 ori Ultima modificare Duminică, 28 Martie 2021 12:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.