Scuze amuzante ale bărbaţilor prinşi înșelând

Scuze amuzante ale bărbaţilor prinşi înșelând
Când sunt prinși pe picior greșit, unii bărbați nici măcar nu încearcă să găsească o scuză plauzibilă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ni s-a întâmplat multora dintre noi să nu fim în relaţia potrivită într-o anumită perioadă din viaţa noastră şi să nu ne dăm seama de asta decât atunci când se întâmpla ceva extrem în cuplu, care ne trezeşte la realitate. Cum ar fi infidelitatea partenerului, de pildă. Însă şocul vieţii noastre se poate întâmpla să-l avem atunci când aflăm motivul pentru care jumătatea noastră a călcat strâmb, scrie ranker.com, potrivit clickpentrufemei.ro.

Într-un articol recent, platforma online ranker.com a strâns cele mai amuzante scuze pe care le-au folosit oamenii atunci când au fost prinşi înşelându-şi partenerul. Toate răspunsurile sunt autentice şi provin de la diverse persoane care au ales să-şi facă cunoscută experienţa online, pentru a face haz de necaz.

"Unul dintre foştii mei iubiţi mi-a spus că Dumnezeu l-a pus să înşele şi că el n-a făcut decât să asculte cuvântul Domnului", a spus Christina.

"Iubitul meu m-a înşelat pentru că nu ştia dacă mai suntem împreună, după ce nu i-am dat niciun semn pe telefon timp de zece ore, cât am dormit", a povestit Lexi.

"I-a trimis mesaj privat celei mai bune prietene de-ale mele pe Tinder, după ce ea îi dăduse Like. Când l-am întrebat despre asta, mi-a zis că cineva i-a spart contul. L-am întrebat cum a fost posibil aşa ceva, iar el mi-a răspuns: «N-am nicio idee cum lucrează hackerii!»", a spus și Marissa.

"Fata avea acelaşi nume şi aceeaşi zi de naştere ca mine şi mi-a spus că i-a amintit tare mult de mine. Pe bune?!", se întreabă, retoric, Kaitlyn.

"Fostul meu partener mi-a spus că a trebuit să se culce cu altcineva pentru că era o zi friguroasă, iar eu eram la 45 de minute distanţă de el", își amintește Cameron Pellegrino.

"M-a înşelat deoarece considera că aveam nevoie să trec prin asemenea traumă, ca să-mi întăresc caracterul, să-mi dezvolt personalitatea. Nu e nicio glumă. Omul e poet..." - @B1TCHj.

"Se mutase în alt oraş şi aveam o relaţie la distanţă. Şi mi-a spus că singurul mod prin care îşi putea face prieteni noi era să spună că era singur, că n-avea partener. Mi-a mai zis că acolo unde locuia el toţi erau cuplaţi şi doar nu vreau ca el să fie mai prejos decât ceilalţi, nu?", a povestit Shmurba Shmurbz.

"Fostul meu iubit mi-a spus să s-a culcat cu altcineva pentru că i-a fost milă de tipa respectivă, părea atât de nesigură pe ea...", relatează userul @Worley Phoebe, potrivit ranker.com.

Citit 1128 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Aprilie 2021 23:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.