Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Când vine vorba de sex și de viața sexuală, există o serie de mituri care continuă să reziste în timp, în ciuda faptului că studiile moderne sau experiența de zi cu zi le-a infirmat deja, în nenumărate rânduri. Iată care sunt aceste minciuni.

Ejacularea precoce, doar la tineri

Tulburările erectile sunt, de obicei, privite ca o "problemă a tinerilor", dar ejacularea precoce este, de fapt, o afecţiune cronică ce afectează persoanele de toate vârstele.

Pilulele contraceptive pot îngrășa

Crezi că pilulele contraceptive au dus la acumularea kilogramelor nedorite? Este posibil să te înșeli. Potrivit medicilor, există puţine dovezi ştiinţifice care să confirmă faptul că pilulele determină creşterea în greutate. În schimb, există o întreagă varietate de factori pentru care femeile tind să se îngraşe, odată cu înaintarea în vârstă.

Bărbaţii se gândesc tot timpul la sex

Un studiu recent a scos la iveală că unul din doi bărbaţi se gândeşte la sex de aproximativ 19 ori pe zi - ceea ce reprezintă aproape aceeaşi frecvenţă cu care bărbaţii se gândesc la mâncare.

Arzi multe calorii

Activitatea sexuală poate fi asemănată cu un antrenament aerobic intens, dar oamenii de ştiinţă spun că un bărbat de 70 de kilograme arde 3,5 calorii pe minut, în timpul sexului. Sună încurajator? Dacă nu este eficient pentru slăbit, sexul este măcar plăcut.

Citit 651 ori Ultima modificare Duminică, 04 Aprilie 2021 01:31

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro