Sărbătorile de Paște în copilăria lui Alex Velea

Sărbătorile de Paște în copilăria lui Alex Velea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Se bucură de un succes colosal, dar nu uită de unde a plecat. Alex Velea, invitat în platoul emisiunii "Showbiz Report", de la Antena Stars, a vorbit despre cum arătau sărbătorile de Paște în copilăria lui, desprte problemele și neajunsurile de când era mic.

Când spui Alex Velea, spui artistul momentului. Iubitul Antoniei se numără printre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, reușind să se reinventeze și să aducă pe piaţă un nou stil muzical. Deși acum se bucură de un succes colosal, puțini sunt cei care știu că artistul a plecat de jos și a muncit mult pentru a-și îndeplini visul. Invitat în cadrul emisiunii "Showbiz Report", de la Antena Stars, Velea a vorbit despre cum arătau sărbătorile de Paște în copilăria lui, dar și despre problemele cu care s-a confruntat.

Artistul a declarat că își amintește cu drag momentele în care mergea să ia lumină în noaptea de Înviere și sfârșea în a sta cu prietenii ore în șir. Într-adevăr, nu primea haine noi de Paște sau cadouri scumpe, însă părinții au avut întotdeauna grijă să-i facă pe plac și, deși erau o familie modestă, nu a simțit prea mult lipsurile. "Era mișto. Plecam de-acasă, ziceam că mă duc să iau lumină și stăteam cu băieții. Nu-mi fuge mintea la mâncare. Amintirile nu prea țin cont de mâncăruri, deși mama mea gătește foarte mult, poate mai mult decât trebuie. Amintiri... când mergeam la biserică și stăteam ore întregi. Nu primeam haine noi, haine bune de Paște, nu aveam de-astea. Nu vreau să-i fac pe ai mei săraci. Am avut o viață normală, ca toți românii", a declarat Velea.

Cu toate că au existat și momente grele, Alex Velea a ajuns astăzi unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală. Mai mult decât atât, el a recunoscut că a fost un copil rebel și neastâmpărat. "Ca în toate familiile, am avut și momente grele. Nu vreau să mă plâng sau să fac din lucrul ăsta un clișeu, că am văzut că este la modă acum, să spunem toți că am fost săraci, cât am muncit în viața asta, că am învins sistemul. Am avut o viață normală, Dumnezeu m-a iubit, nu ne-au dat banii afară din casă, dar ne-am descurcat. Sau ai mei, cel puțin, au avut grijă ca eu să nu știu treaba asta. Nu aveam bogătași în jurul meu. Ieșeam la colțul străzii de mic, rupeam semințele. Aveam dexteritate. Am fost foarte rebel de când eram mic", a mai spus iubitul Antoniei.

Citit 739 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Mai 2021 00:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.