Singurul român care are fotografii publicate de Apple

Singurul român care are fotografii publicate de Apple
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Cătălin Urdoi este fotograf profesionist, iar cadrele surprinse de el au ajuns să fie publicate de National Geographic sau The Telegraph. Iar acum şi cele cu telefonul au succes. Apple l-a contactat după ce a postat două imagini pe Instagram.

„Fotografiile respective au fost surprinse în Pasul Ciumârna, o locaţie din Bucovina, din acest tărâm magic şi binecuvântat de Dumnezeu unde locuiesc. Mare mi-a fost mirarea, recunosc, când acum circa două săptămâni m-au contactat. Ieri, navigând pe Instagram, mă uit pe Apple şi, pac, ce să vezi? Surpriză: fotografiile mele. A fost un moment de emoţie pe care nu am cum să-l redau niciodată verbal. Sunt singurul român care are fotografii publicate de Apple”, a spus Cătălin Urdoi, fotograf Inquam.

În imagine, Cătălin Urdoi (Sursa foto, gazetaromaneasca.com)

Pentru mulţi fotografi profesionişti, telefonul mobil este inamic. Multe persoane consideră că orice poză cu smartphone-ul este fotografie deși nu este chiar așa

„Nu e o diferenţă extraordinară atâta timp cât ştii ce vrei să faci, cât ai noţiunile de bază în fotografie. Indiferent că vorbim de aparate foto sau vorbim despre telefoane mobile, nu contează atât de mult scula pe care o ai în mână, contează foarte mult viziunea celui care o foloseşte”, a afirmat Cătălin.

Citit 1114 ori Ultima modificare Joi, 06 Mai 2021 12:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.